Vermissing Piet Beentjes

Politie vraagt aandacht voor vermissing Piet Beentjes: bekijk de onderstaande video

Leestijd: 2 min

Piet Beentjes is 37 jaar gemist en voor het laatst gezien op Texel toen hij 28 jaar oud was. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem – er is geen teken van leven meer van hem vernomen. Zijn zus wil nu helderheid, wat is er met haar broer gebeurd? Daarom vraagt de politie nu in een video wie meer weet over Piet Beentjes.

Voor de zus van Piet Beentjes is het heel belangrijk dat zij weet wat er met hem gebeurd is. Helaas heeft ook de moeder van Piet niet meegekregen wat er met haar zoon gebeurd is.

slachtoffer 

Zijn zus vertelt: “We zijn hier vandaag bijeen om de vermissing van Piet onder de aandacht te brengen. Hij is nu 37 jaar vermist, ik word 61 jaar dus een heel groot deel van mijn leven heb ik al een vermiste broer. Ik ben heel vaak bezig geweest met wat er met hem gebeurd kan zijn. Ik heb op allerlei manieren geprobeerd mijn broer te vinden en daar verschillende mensen bij ingeschakeld. Dat is nooit gelukt.”

Ze vraagt zich af: “Misschien is hij slachtoffer geworden van een misdrijf. Als dat zo is, dan is dat verjaard. Reden te meer voor mij om nog een keer een oproep te doen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat mensen eens gaan praten. Ik zou zo graag willen weten wat er met mijn broer gebeurd is.”

anonieme brief 

Over de vermissing van Piet is ook een documentaire gemaakt door Jaap van Hoewijk, Piet is weg. Na die documentaire is er een anonieme brief gestuurd naar Van Hoewijk en naar Piets zus. Daarin stond een gedetailleerd verslag met wat er met Piet gebeurd zou zijn. Hij zou vermoord zijn op Texel. Piets zus vervolgt: “Ik zou heel graag in contact willen komen met degene die die brief geschreven heeft. Ik heb die brief destijds aan de politie laten zien, voor hen is het ook heel moeilijk om anonieme tips te gaan onderzoeken.

Bij deze dus een oproep aan de tipgever: “Ik zou je heel graag willen ontmoeten. Ik heb geen rancune, iemand kan niet meer vervolgd worden. Ik wil alleen het verhaal. Wat is er met mijn broer gebeurd en hoe is hij aan zijn einde gekomen?

tip de politie 

Mocht je weten wat er met Piet gebeurd is? Laat het de politie weten. Bel in dat geval met 0900-8844. Of stuur een mail naar vermiste-personen.nh@politie.nl. Een anonieme melding doen kan ook, via meldmisdaadanoniem.nl.Powered by Labrador CMS