Nunspeet organiseert voor de eerste keer een eigen Pride

Leestijd: < 1 min

De eerste Pride Nunspeet is een feit. Voor het eerst organiseert True Colors allerlei activiteiten onder deze naam, vanaf zaterdag 3 juni in de Pride-maand. Met op dinsdag 6 juni een Pride Bingo in Dorpsherberg de Roskam en als afsluiting een spectaculaire DragBingo met queen V E N O M. Bekijk hier het complete programma.

In een persbericht maakt True Colours het programma van Pride Nunspeet bekend: “We trappen de pride-maand af met het ophangen van de pridevlag op zaterdag 3 juni. We roepen daarom de gemeente, alle inwoners, bedrijven en (sport)verenigingen op de pridevlag op te hangen. Deze vlaggen zijn gratis te lenen bij True Colors Nunspeet.

Pride Bingo

Op dinsdag 6 juni organiseren we de Pride Bingo in Dorpsherberg de Roskam. Dit is bovendien de officiële start van de Pride in Nunspeet. Iedereen is uiteraard welkom bij deze opening. We roepen met name de politiek in Nunspeet op om langs te komen. Dit zou een enorme steun zijn voor alle lhbtqia+-ers in Nunspeet!

Bewustwording

True Colors is op donderdag 8 juni aanwezig op de Markt in Nunspeet om te flyeren en het gesprek aan te gaan. Pride-maand is namelijk niet alleen een feestmaand, het is ook een maand van bewustwording.

Stoepkrijt

Kom op zaterdag 17 juni je tekenskills laten zien tijdens de Pride Stoepkrijt! True Colors is aanwezig met een informatiekraam en je kunt los gaan met ons regenboogstoepkrijt. Locatie: ingang gemeentehuis.

DragBingo

We sluiten de Pride Nunspeet af met spectaculaire DragBingo op vrijdag 30 juni met dragqueen V E N O M! Geen saaie bingo dus, maar een avond vol glitter en glamour. De bingo wordt gehouden in WOC Binnenhof in Nunspeet.

Meer informatie

We gaan er een fantastische en gezellige maand van maken. We vieren de liefde en we vieren dat we onszelf mogen en kunnen zijn. Als je meer informatie wilt, dan kun je altijd een e-mail sturen naar truecolorsnunspeet@gmail.com. Ook als je een pridevlag wilt lenen. We zien je graag in juni terug bij onze activiteiten!”

De data van de activiteiten kunnen nog wijzigen. Kijk op www.truecolorsnunspeet.nl voor de laatste informatie.

Coverbeeld: dragqueen V E N O M, via True Colors Nunspeet, fotografie Nicolas Caron

Powered by Labrador CMS