Nu verkrijgbaar: Dolly's dolle dwaze Songfestivalbox

Leestijd: < 1 min

Ter gelegenheid van het Eurovisie Songfestival pakken Dolly Bellefleur en Paul Kroonenburg, chef de cuisine van het Lloyd Hotel, uit met een spectaculaire Songfestivalbox. De feestelijke borrelbox zit boordevol lekkernijen en vrolijke verrassingen die van pas komen tijdens een ultiem avondje zangfestijn.

Douze points

In een handomdraai schotel je in je eigen Green Room heerlijke versnaperingen voor. Zo hoef je geen seconde van de grande finale van dit liedjescircus te missen.

Als een volleerd bartender tover je twee cocktails uit je hoge hoed. Ook de gezouten macadamia mix van De Nootzaak Gotjé is ter verhoging van de feestvreugde toegevoegd.

Geniet van de traditionele olijven van Secretos de Andalucia. Kaasliefhebbers reserveren hun douze points voor een verrukkelijk plankje Taleggio, Blauwe Bastiaanse en Olde Remeker vergezeld van membrillo, balsamicostroop en noten-vruchtenbrood.

Het knapperig stokbroodje vanmenno beleg je rijkelijk met huisgemaakte gegrilde purpura, pompoen tartaar, geiten labneh en geroosterde amandelen.

Ding-a-dong-dingetjes

Dolly wist daarnaast een aantal kokette Europese hebbedingetjes te scoren. Wat dacht je van een miniatuur Arcade, als ode aan de song waarmee Duncan Laurence in 2019 kwam, zag en overwon.

Het thema van dit Songfestival is 'Open Up'. Vandaar dat je in deze box ook een flessenopener vindt die zeker een gevoelige snaar zal raken. Verder heb je vast pret voor tien met de ‘Dancing Queen’ die Dolly in deze box heeft verstopt.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zit er in deze box ook het stripalbum SNGFSTVL & Strips dat Dolly Bellefleur maakte met stripmaker Margreet de Heer.

Rendez-vous

Een van de meest absurde liedjes die ooit op het songfestival heeft geklonken is de Belgische inzending uit 1983. De groep Pas de Deux zong drie minuten lang: 'Rendez-vous - maar de maat is vol, en m'n kop is toe’. 

We kunnen ons voorstellen dat dit gevoel je de laatste tijd misschien ook wel eens bekruipt? Daarom ontvang je in deze box ook twee vouchers voor een gratis drankje op ons terras.

Nog even en je kunt weer een rendez-vous bij ons plannen! We kunnen niet wachten om je weer te mogen ontvangen.

Bestel nu deze borrelbox voor 49,50 euro

Fleur de finale van het Songfestival op met deze borrelbox. Geef uiterlijk woensdag 19 mei voor 12.00 uur je bestelling aan ons door via llocal@lloyd.nl. Je kunt Dolly’s Dolle Dwaze Songfestivalbox afhalen op vrijdag 21 mei vanaf 14.00 uur.

Tussen 15.30 en 17.00 uur is La Bellefleur in het Lloyd Hotel aanwezig om de box persoonlijk aan je te overhandigen. Woon je niet in de buurt? We kunnen de box naar je woonadres sturen. De verzendkosten zijn 9,50 euro.

Coverbeeld: Piek

Powered by Labrador CMS