Nu cadeau bij een abonnement op Winq: 2 tickets voor Club Love Affair

Nú cadeau bij een abonnement op Winq: 2 tickets voor Club Love Affair op zaterdag 3 augustus t.w.v. 177 euro. Samen met een jaar Winq (6 edities) voor maar 44,95 euro. 

Op zaterdag 3 augustus verandert AFAS Live in Amsterdam in een extravagante nachtclub tijdens de eerste editie van Club Love Affair. 

Club Love Affair is de grootste clubavond tijdens Pride Amsterdam en brengt een spectaculaire, inter­nationale line­up naar de hoofdstad op de dag van de beroemde canal parade.

nothing but love

Het feest start om 20.00 uur, na de boten­ parade, met een show vol unieke optredens van onder meer Jessie Ware, Jake Shears (the Scissor Sisters), Todrick Hall en Cece Peniston, bekend van megahit ‘finally’. Drag Race­sterren Envy Peru en Bob the Drag Queen nemen de presentatie voor hun rekening en na de liveop­ tredens verandert AFAS in een dampende queer club.

Wil jij hierbij zijn? Word dan nu abonnee van Winq! Bij een jaarabonnement (6 edities) ontvang je twee tickets voor Club Love Affair met een totale waarde van 177 euro.

mojo.nl/clubloveaffair

neem nu een jaarabonnement op winq en ontvang:

  • 2 tickets voor Club Love Affair op zaterdag 3 augustus t.w.v. 177 euro
  • 6 x per jaar Winq magazine als eerste op de mat
  • Inclusief digitaal lezen
  • Elke editie kans op exclusieve prijzen
  • Korting op speciale acties
  • Voorrang op winacties

Vul onderstaand formulier in om een abonnement af te sluiten.

Powered by Labrador CMS