Jason Derulo

Nieuwe muziek: Jason DeRulo doet het met Michael Bublé en Dolly zingt met een ‘Southern Accent’

Leestijd: 1 min

In de categorie onverwachte duetcombinaties: de gelikte Jason DeRulo met de belegen Michael Bublé, die elkaar uit hun comfortzone trekken. Verder zingt Dolly Parton een cover van Tom Petty, eren de Pet Shop Boys de danser Nureyev en zijn er nieuwe video’s van Lenny Kravitz, Omar Apollo en Caribou. Maar er is meer…

lenny kravitz – ‘human’

In de video voor ‘Human’ zien we een leeftijdloze Lenny Kravitz al rockend te midden van een kleurrijke menigte. Van het album Blue Electric Light.

pet shop boys – ‘dancing star’

Nog zo’n act die van geen ophouden weet: de Pet Shop Boys. Op het nieuwe album Nonetheless staat ‘Dancing Star’, een ode aan danser Rudolf Nureyev.

boys world – ‘caught in your love’

Het Amerikaanse Boys World heeft goed gekeken hoe K-Pop-acts het doen en komen met een supergelikte video waarin ze in een soort zwembad ronddobberen.

omar apollo – ‘spite’

Queer artiest Omar Apollo bracht onlangs een nieuw album uit, getiteld Spite. Dit is de titeltrack met een video vol naveltruitjes, breiwerken en andere hippe mode.

rvssian, rauw alejandro, ayra starr – ‘santa’

Kwestie van timing: in april een track uitbrengen die ‘Santa’ heet. Die overigens niets met kerst te maken heeft, maar alles met allerlei religieuze symboliek.

joeboy – ‘osadebe’

Uit Nigeria komt Joeboy, die eigenlijk Joseph Akinwale heet en vanuit het niets opduikt in dit overzicht vol nieuwe muziek. Met z’n sixpack.

jason derulo & michael bublé – ‘spicy margarita’

Over sixpacks gesproken: in de video van ‘Spicy Margarita zien we hoe Jason Derulo ergens werkt als schoonmaker, maar dan vraagt Michael Bublé hem voor een optreden. Snel trekt Jason zijn schoonmaakuniform uit, zoekt een kekke outfit uit en daar gaan ze!

caribou – ‘honey’

Dan Snaith, ook onder meer bekend als Caribou, is een Canadese artiest. Snaith combineert elektronische muziek met indierock en jazz en wordt gerekend tot de stroming New Weird America. In de video voor ‘Honey’ vliegen de flamingo’s je om de oren.

dolly parton – ‘southern accents’

Countrydiva Dolly Parton gaat op nostalgisch, met een video vol homevideobeelden. ‘Southern Accents’ is een cover van Tom Petty, die ook postuum in de video is te zien.

Powered by Labrador CMS