Nieuwe muziek: Harry Styles rockt een veren boa bij de Grammy Awards

Met live optredens en veel nieuwe video's

Leestijd: < 1 min

Zou het ooit wennen, live optredens van artiesten die worden beloond met een applaus van drie man en een paardenkop? Deze week werden de Grammy Awards uitgereikt en we selecteerden drie fijne optredens voor je van Harry Styles, Dua Lipa en Taylor Swift. Verder zijn er nieuwe video’s van Nick Jonas, Mykki Blanco en nog veel meer…

LP – ‘One Last Time’

We beginnen deze week met Laura Pergolizzi, die muziek maakt onder de ongooglebare naam LP. Ze scoorde in 2016 een klein hitje met ‘Lost On You’, dat sindsdien bezig is met een opmars in de jaarlijkse Top 2000. Met ‘One Last Time’ gaat dat misschien ook wel gebeuren, want het intro alleen al is de moeite waard.

Ella Grace – ‘She Looked Like Me’

Singer-songwriter Ella Grace brengt een ode aan vrouwen met de ballad ‘She Looked Like Me’. Het lied vertelt een verhaal van een vrouw die verliefd wordt op een vrouw, zichzelf herontdekt en uiteindelijk sterker tevoorschijn komt uit een liefdesbreuk, iets wat Ella vorig jaar allemaal zelf is overkomen en nu wil delen met de wereld.

Mykki Blanco – ‘Free Ride’

De laatste keer dat Mykki Blanco opdook in deze rubriek, was in Madonna’s video voor ‘Dark Ballet’, waarin ze Joan of Arc speelde. Nu is ze terug met een eigen nieuwe single, die is geïnspireerd op haar herinneringen aan Luther Vandross. De video is geschoten in Parijs.

Nick Jonas – ‘Spaceman’

Een leren ruimtepak, zou dat een beetje afdoende beschermen buiten de dampkring? De boilersuit van Nick Jonas lijkt niet bepaald kosmos-bestendig. De video ziet er spectaculair uit en Nick trouwens zelf ook…

Now United – ‘Turn It Up’

Het wereldwijde muziekcollectief Now United heeft nog het meest weg van een boyband gekruisd met een girlgroup, wat waarschijnlijk ook precies de bedoeling is van de samenstellers van dit gezelschap. Het resultaat levert nogal generieke liedjes en video’s op. Deze keer komen er een lading ‘dansen-bij’een-zwembad-of –de-zee’-clichés voorbij. Mooie plaatjes zijn het wél, die bovendien doen verlangen naar een verre reis naar een tropisch oord.

Dua Lipa, Taylor Swift en Harry Styles - Grammy Awards

Tot slot de optredens van Dua Lipa, Taylor Swift en Harry Styles, die alle drie in de prijzen vielen tijdens de uitreiking van de Grammy Awards.

Powered by Labrador CMS