Nieuw op Videoland: deze Prince Charming zoekt een man

Maak kennis met de prins op het witte paard

Leestijd: < 1 min

Marvin (29) uit Tegelen is het middelpunt van de nieuwe Videoland-serie Prince Charming, waarin tien single mannen in een Venetiaanse villa zijn hart proberen te veroveren. Voor wie van hen is hij de prins op het witte paard?

De Prince Charming om wie het allemaal draait, is de 29-jarige Marvin, woonachtig in Tegelen. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrienden, ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Zijn grote passie is paardrijden. Hierin ervaart hij de ultieme vrijheid en krijgt hij rust naast zijn werk bij een internationale farmaceutische groothandel. Hij mist nog een ding: iemand om zijn leven mee te delen.

Wie is Marvins ideale man?
Marvin over zijn zoektocht in Prince Charming: “Dat ik Prince Charming mag zijn, vind ik echt een eer en ik hoop oprecht dat de ware man er voor mij tussen zit. Ik heb meerdere langere, maar ook lastige relaties gehad. Hierdoor heb ik geleerd waar ik naar op zoek ben, maar vooral ook wat ik niet zoek in een relatie.”

“Juist omdat ik dit nu heel duidelijk voor ogen heb, sta ik nu open voor iemand die mij kan bieden wat ik nodig heb. De perfecte man is voor mij iemand die loyaal is, betrouwbaar, zelfverzekerd, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ik ben klaar voor de liefde en hoop mijn prins op het witte paard te vinden.”

Bloeit er ook liefde op binnen de groep?
De tien vrijgezellen wonen met elkaar samen in een prachtige palazzo, waar ze er alles aan doen om Prince Charming beter te leren kennen. Maar valt hun oog alleen op Prince Charming of bloeit er ook liefde op binnen de groep? Elke aflevering gaat Prince Charming op groeps-en solodates met de man(nen) op wie zijn oog is gevallen. Aan het eind van elke aflevering stuurt hij minimaal één man met wie hij het minste een klik heeft naar huis tijdens de 'stropdassenceremonie'.

Wie gaat er met Prince Charming mee naar huis? 
Aan de vrijgezellen dus de taak om zich van hun beste kant te laten zien en hopelijk een intieme en romantische relatie met Prince Charming op te bouwen. In de zinderende finale kiest Prince Charming de liefde van zijn leven uit de overgebleven mannen. 

Welke mannen het hart proberen te veroveren van Prince Charming wordt binnenkort bekendgemaakt.

Waar komt het format vandaan?
Finding Prince Charming is een format van ViacomCBS International Studios en kent al seizoenen in Amerika en Duitsland.

Prince Charming, in Nederland geproduceerd door ITV Studios, start vanaf woensdag 16 december met een dubbele aflevering en is daarna wekelijks op woensdag exclusief te zien bij Videoland.

Prince Charming
Prince Charming
Prince Charming
Prince Charming
Powered by Labrador CMS