Nieuw op Netflix: Tore, over een queer man die zich verliest in seks en drugs

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

De 27-jarige Tore verliest de belangrijkste persoon in zijn leven. Hij onderdrukt zijn verdriet in het queer nachtleven en maakt kennis met alcohol, seks en drugs. Er gaat een riskante wereld voor hem open en zijn vrienden beginnen zich zorgen te maken. Slaat hij door? Daarover gaat de nieuwe Netflix-serie Tore. Bekijk hier de trailer.

In zes afleveringen is te zien hoe de onvolwassen en doelloze 27-jarige Tore te maken krijgt met de dood van de belangrijkste persoon in zijn leven en zich in een wereld stort vol seks en drugs.

Partyboot

Aanvankelijk blijft Tore dagenlang in het uitvaartcentrum van zijn vader werken, alsof er niets is gebeurd. Dan begint hij te flirten met de nieuwe bloemist Erik. ’s Nachts komt hij terecht op een partyboot in de stad, waar hij voor het eerst kennismaakt met alcohol, seks en drugs.

Er gaat een nieuwe, mooie maar ook riskante wereld open voor Tore, maar zijn beste vriend Linn en de collega’s van het uitvaartcentrum beginnen zich al snel zorgen te maken dat hij op het punt staat zijn evenwicht te verliezen in zijn wanhopige pogingen om aan de realiteit te ontsnappen.

Trailer

William Spetz speelt de hoofdrol in deze Zweedse serie, die nu te zien is op Netflix. Bekijk hier de trailer.

Powered by Labrador CMS