Super Rich in Korea

Nieuw op Netflix: Super Rich in Korea, bekijk hier de trailer

Leestijd: 1 min

Op Netflix is een subgenre te vinden dat bestaat uit realityshows over superrijke mensen. Bling Empire volgde rijke mensen in New York en L.A., er is Dubai Bling waar de privéjets en dure sieraden je om de oren vliegen en nu is er Super Rich in Korea, dat draait om een groep bekenden in Zuid-Korea. Bekijk hier de trailer!

Met dank aan figuren als de Kardashians en de Hiltons is er in de loop der jaren een nieuw soort realityshow ontstaan rond groepen superrijke mensen die peperdure couture dragen, poepen op een gouden wc-pot, elf ferrari’s in de garage heel gewoon vinden en hun hele kennissenkring met een privéjet naar de Bahama’s halen voor een feestweekend – en dan niet eens omdat er iemand jarig is maar gewoon, omdat het kan.

de kim kardashian van de arabische wereld

De nieuwste uitwas in dit genre is Super Rich in Korea, met een opnieuw een trosje mulitmiljardairs die in ultieme luxe leven. De serie draait om een Singaporese chaebol-miljardair, een erfgenaam van een Italiaans luxemerk, iemand uit de adellijke kringen van Pakistan, de Kim Kardashian van de Arabische wereld met 50 miljoen volgers en een Paris Hilton-achtige shopaholic.

Ze hebben allemaal de middelen om waar dan ook ter wereld te leven, maar ze houden van Korea en kiezen ervoor om Seoul hun thuis te noemen. Wat doen ze daar zoal? Wat dragen ze? Wat eten ze? De realityserie Super Rich in Korea geeft een kijkje in de extravagante levens van de extreem rijken in Zuid-Korea.

trailer

Super Rich in Korea is nu te zien op Netflix. Bekijk hier de trialer!

Powered by Labrador CMS