Netflix lanceert homo-erotische ziekenhuisserie Breathless: bekijk hier de trailer

Leestijd: 1 min

Elite-acteur Manu Ríos is te zien in Breathless, een Spaanstalige ziekenhuisserie die vanaf 30 augustus te zien is op Netflix. In een eerste trailer gaat het er meteen al broeierig aan toe. Hier de beelden!

Alhoewel Manu Ríos alweer een hele tijd niet meer meespeelt in Elite, hoeven fans niet lang meer te wachten op zijn terugkeer op Netflix. De 25-jarige acteur speelt een rol in de serie Breathless (of Respira, zoals de originele Spaanse titel luidt).

compromitterende situaties 

Ríos is te zien als een dokter genaamd Biel, en in de trailer is te zien hoe hij en zijn collega’s de Eed van Hippocrates afleggen. Die scène is doorsneden met beelden uit de privélevens van de hoofdpersonen.

Biel werkt in het Joaquín Sorolla-ziekenhuis en zit tegen een burn-out aan. Tussen het assisteren bij spoedeisende operaties op leven en dood vindt hij echter nog wél tijd om allerlei compromitterende situaties aan te gaan met collega’s.

trailer 

Maar dan wordt er een patiënt binnengebracht die de situatie in het ziekenhuis in een stroomversnelling doet belanden: het personeel gaat onverwacht in staking.

Breathless gaat op 30 augustus in première op Netflix. Hier de trailer.

Powered by Labrador CMS