Klaar voor het weekend?

Muziek op vrijdag: Ariana Grande, Florence, St. Vincent en Demi Lovato

Leestijd: < 1 min

Het is ladies hour op YouTube! Alle nieuwe liedjes zijn deze week gezongen door vrouwen. Ariana Grande doet het met Nicki Minaj en St. Vincent nam haar video op in een vuige gayclub. En er is meer…

Ariana Grande (Ft. Nicki Minaj) - The Light Is Coming

Op een lekker stuiterballendeuntje zingt Ariana Grande de luisteraars smachtend naar het licht. Letterlijk, want ze is in een donker bos met lichtjes. 

Florence + The Machine - Big God

Oosterse gewaden en een fraaie choreografie maken van deze video een waar kunstwerk. De stem van Florence is machtig, net als de grote god waarover ze zingt.

The Carters - Apeshit

Over kunst gesproken: de nieuwe video van Beyoncé en Jay-Z is niet onopgemerkt gebleven. Hele essays zijn er inmiddels geschreven over de video van 'Apeshit', waarvoor de twee naar het Louvre togen om eens met andere ogen naar kunstwerken te kijken. Lees hier wat kunstkenner Wieteke van Zijl ziet in de video van The Carters.

St. Vincent - Fast Slow Disco

De titel zegt genoeg over het lied, maar dan de video! St. Vincent gaat helemaal op in de mannen van een vuige gayclub. Crowdsurfen over baardige mannen en lekker zweten met z'n allen.

Demi Lovato - Sober

In een openhartig lied zingt Demi Lovato over de moeilijke periode die ze achter de rug heeft. Een echte video is er nog niet, maar de lyric video is indrukwekkend. 

Alessia Cara - Growing Pains

Ook het lied van Alessia Cara gaat over de emotionele strubbelingen die ze heeft ondergaan in haar jonge leven. In een video ziet ze langzaam de zon weer schijnen. En zo is het cirkeltje weer rond, want we begonnen bij Ariana Grande met hetzelfde licht-thema.

Powered by Labrador CMS