Miss Puerto Rico getrouwd met Miss Argentinië

Na een geheime relatie van twee jaar

Leestijd: < 1 min

Maria Varela werd in 2019 verkozen tot Miss Argentinië. Fabiola Valentín kreeg een jaar later de titel Miss Grand Puerto Rico. Op 28 oktober zijn ze met elkaar getrouwd, nadat ze twee jaar lang een geheime relatie met elkaar hadden.

Het kersverse bruidspaar maakte het nieuws bekend via een bericht op Instagram. Het stel plaatste een montage van foto’s en video’s in een bericht, met daarbij de tekst dat ze op 28 oktober 2022 in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Veilige plek

Dit op de klanken van ‘Lugar Seguro’, een lied van de Puerto Ricaanse zanger Jay Wheeler. ‘Lugar Seguro’ betekent ‘veilige plek’.

Het bijschrift bij de collage luidt: “Na de beslissing om onze relatie privé te houden, hebben we deze speciale dag aangegrepen om de deuren open te stellen.”

Rom-com

Hoewel er aardig wat gezamenlijke foto’s op beider Instagram-accounts staan, hadden Maria en Fabiola nooit verklaard dat ze officieel aan het daten waren, voorafgaand aan deze aankondiging. In het commentaar onder het bericht is er niets dan steun voor de relatie tussen de twee.

Sommigen zien er zelfs het ultieme plot in voor een lhbtq rom-com, over twee vrouwen die de liefde vinden binnen de wereld van Miss Universe.

Powered by Labrador CMS