column

Matthijs vond vrijheid in een sneakerfetisj

“Voor even was ik me niet meer bewust van vooroordelen”

Leestijd: < 1 min

Columnist Matthijs van Els verkende in de slaapkamer een langgekoesterde fantasie. Hij trok de stoute schoenen aan en probeerde of een sneakerfetisj iets voor hem is. “Deze vrijheid wens ik iedereen toe.”

Als puber dreven mijn gierende hormonen me weleens tot de vraag: hoe zou het zijn om mijn lul in een schoen te steken? Ik heb dit destijds nooit onderzocht: diezelfde hormonen zorgden er de volgende dag alweer voor dat iets anders me spannender leek. De gedachte verdween naar de achtergrond, maar kwam in alle hevigheid terug toen ik op date ging met een voetfetisjist. Onlangs trok ik de stoute schoenen aan en sprak ik af met een bekende, iemand bij wie ik het aandurfde dit niet-alledaagse voorstel te introduceren in de slaapkamer.

Ik wist dat hij gek was op mijn voeten. Ik maakte enigszins misbruik van deze kennis en appte vooraf: “I would love to play with our feet, socks and shoes haha.” De ‘haha’ moest mijn nervositeit verbergen, maar deed waarschijnlijk het tegenovergestelde. “Mine are in bad shape but they got amazing smell,” reageerde hij. Eenmaal bij hem thuis in de slaapkamer bleek er sprake te zijn van miscommunicatie. Hij had aan zijn voeten gerefereerd, ik dacht dat hij zijn schoenen bedoelde. Fuck, daar gaat mijn experiment, dacht ik. En daarmee mijn column. Ik vertelde dat ik over sneakers wilde schrijven. Uit interesse vroeg hij nog wat ik dan precies zou willen doen, maar ik durfde niet meer. “I’ll write about something else, it’s okay", loog ik, en we begonnen aan een schoenloze vrijpartij.

Ik merkte dat ik alleen nog maar kon denken aan het ontbreken van de sneakers; van de seks genoot ik niet meer. Ook mijn erectie gaf er al snel de brui aan. We lagen tegenover elkaar en op dat moment schoof mijn date zijn voet richting mijn kruis. Met zijn tenen begon hij mijn geslacht te masseren. Ik snapte er niks van, waarom voelde dit zó anders dan een hand? Mijn erectie kwam direct terug. Aan alle kanten werd ik verwend: met zijn voet masseerde hij mijn pik, terwijl hij met zijn tong mijn voeten plezierde en met zijn handen de rest van mijn lichaam streelde.

Plots voelde ik me een nieuwsgierige tiener en ik besloot: die voet moet nú worden ingeruild voor een sneaker. De twijfel sloeg toe. Wat als hij nee zegt? Wat als hij me uitlacht? Nee, Matthijs, stel je niet aan. Je kent deze man al meer dan een jaar, je hebt al tig keer seks met hem gehad, zég het gewoon! Ik wachtte nog een paar seconden en zei toen: “I just got some inspiration for my article.” Hij stopte met likken en keek me vragend aan. “I want you to rub my dick with a sneaker,” stootte ik uit. Hij glimlachte en stond direct op. “Only if you want,” stamelde ik een beetje paniekerig. Ik kreeg een dikke knipoog: “Of course!”

“Hij duwde en wreef terwijl ik als een verlamde zeester lag te genieten”

Alsof ik een prijs had gewonnen op de kermis hield hij twee verschillende sneakers in de lucht. Met volle overtuiging wees ik naar de zwarte Nike-schoen. Hij rook er even aan – “It’s clean!” –  kwam boven op me zitten en ter bewijsvoering duwde hij de sneaker als een zuurstofmasker in mijn gezicht. Vervolgens schoof hij de schoen richting mijn kruis. Hij duwde, wreef en bewoog op en neer, terwijl ik als een verlamde zeester lag te genieten. Daarna kwam hij volledig op me liggen, waardoor de sneaker geplet werd tussen onze erecties. Uit zijn gekreun maakte ik op dat hij net zo genoot als ik.

Matthijs van els probeert sneakerfetisj
Beeld: Rob Jacobs

Voor even was ik me niet meer bewust van de wereld om me heen, van alle vooroordelen en meningen die er over deze fetisj bestaan. We lagen volledig naakt met een zwarte sneaker tussen ons in en genoten van elkaars lichaam, van de seks. Verder deed niets ertoe.

Hoewel ik na deze seksdate nog steeds niet weet hoe het is om mijn lul in een schoen te steken, heb ik geen moment spijt van deze middag. Ik ben vooral blij dat ik me weer even die hormonale puber voelde die niets liever wilde dan lekker doen waar die zin in heeft, ongeacht wat anderen daarvan zouden denken. Die vrijheid wens ik iedereen toe.

Beeld: Rob Jacobs

Powered by Labrador CMS