Martijn Kamphorst nieuwe hoofdredacteur van Winq

“Met en over onze prachtige community zijn oneindig veel mooie verhalen te vertellen”

Leestijd: < 1 min

Met onmiddellijke ingang is Martijn Kamphorst (33) aangesteld als hoofdredacteur van Winq. Hij volgt hiermee Edwin Reinerie op, die het magazine in 2005 oprichtte. Kamphorst was sinds juli 2018 chef redactie van Winq.

Edwin Reinerie: “De tijd is gekomen dat de jongere generatie Winq nóg verder gaat brengen. Martijn voelt feilloos aan hoe onze maatschappij zich ontwikkelt en welke rol Winq hierin kan vervullen. Ik ben trots op mijn opvolger.”

Riches in the niches

Martijn Kamphorst: “Ik ben dankbaar voor deze kans. De afgelopen vier jaar heb ik me als chef redactie ingezet om Winq nog diverser en inclusiever te maken. Als hoofdredacteur hoop ik die ontwikkelingen in een stroomversnelling te brengen. The riches are in the niches en daar weten wij als grootste mediaplatform voor de Nederlandse lhbtq-gemeenschap alles van. Met en over onze prachtige community zijn oneindig veel mooie verhalen te vertellen.”

Everything queer

Reinerie blijft als uitgever onverminderd betrokken bij Winq en zal ook blijven meeschrijven aan het magazine en de online platforms. Het redactieteam van Winq zal als vanouds blijven berichten over everyting queer in Nederland, Europa en de wereld.

Beeld: Celso de Sanders

Powered by Labrador CMS