Naïef, of niet?

Man trouwt met wildvreemde man op tv en voelt zich totaal vernederd

Leestijd: < 1 min

In Married at First Sight draait het erom dat je trouwt met een onbekende. Toen Craig Roach meedeed aan de Australische versie van de tv-show, werd hij opgescheept met een rokende en zuipende aso. Hij vindt nu dat hij expres is vernederd. Naïef, of niet?

Het had Craig Roach zo leuk geleken: eindelijk een man en een ring om de vinger. Maar probeer zo'n lot uit de loterij maar eens te vinden. Liever liet hij de makers van Married at First Sight die zoektocht voor hem opknappen, onder één voorwaarde: hij wilde absoluut geen rokende zuiplap.

En dat is precies waar de show hem mee liet trouwen. In het programma, dat ook in Nederland op tv is, worden mensen aan elkaar gekoppeld die elkaar niet kennen. Ze trouwen direct, om vervolgens uit te vogelen of ze bij elkaar passen.

Craig Roach deed mee aan het derde seizoen van de Australische variant van Married at First Sight. Hij trouwde met Andy John, maar al snel bleek dat het een totale mismatch was. Na een aantal afleveringen verliet Roach de show omdat hij Andy niet kon bijbenen. In een Facebook-bericht zegt Roach nu dat hij zich ‘emotioneel verkracht voelt’.

Horrorhuwelijksnacht
Met name de huwelijksnacht vond Roach een ware marteling. Wat hem ook niet beviel, was dat de makers van het programma hadden aangestuurd op een confrontatie met zijn ex. Ook denkt hij dat Andy John een acteur was.

Roach deelt zijn verhaal niet om het programma af te zeiken, zegt hij op Facebook. 'Ik heb me met hart en ziel aan dit programma gegeven en ik hoopte daadwerkelijk de man van mijn dromen te ontmoeten. In plaats daarvan kreeg ik de grootste nachtmerrie van mijn leven.'

PTSS
Inmiddels kampt Roach met PTSS en zegt hij dat hij nooit met de show had mee moeten doen. Maar dat is achteraf, en wellicht nogal naïef. Hier de beelden uit Married at First Sight.

Bron: GayStarNews

Powered by Labrador CMS