Madonna & Kylie Minogue

Madonna tovert Kylie uit haar cowboyhoed voor een duet: hier de beelden!

Samen zongen ze 'I Will Survive'

Madonna’s Celebration Tour loopt alweer tegen het einde, maar de Queen of Pop had tijdens haar concert nabij Los Angels een speciale verrassing. Ineens kwam Kylie Minogue tevoorschijn en samen zongen ze ‘I Will Survive’ en een stukje ‘Can’t Get You out of My Head’. Het leverde de volgende vrolijke beelden op.

Veel fans dromen al jaren van een samenwerking tussen hun favoriete zangeressen Madonna en Kylie Minogue. Die laatste heeft ook al meerdere keren laten weten dat ze graag eens een duet zou zingen. Dat laatste is er nu eindelijk van gekomen.

i will survive

Tijdens Madonna’s concert in het Kia Forum in Inglewood, niet ver van Los Angeles, stond de zangeres klaar om ‘I Will Survive’ in te zetten, het vaste rustpunt in de Celebration Tour waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Maar ineens kondigde ze haar speciale gast aan, en vanaf een trapje aan de zijkant van het podium kwam daar ineens Kylie tevoorschijn.

De twee zangeressen vielen elkaar in de armen, waarna ze samen de welbekende Gloria Gaynor-hit inzetten. Voordat ze daarna afscheid namen, zongen ze ook nog een stuk van ‘Can’t Get You out of My Head’, Kylies grootste hit in de Verenigde Staten.

t-shirt 

Leuk detail: Madonna droeg tijdens de promotie van haar Music-album in 2000 een T-shirt met daarop in gouden letters de naam Kylie Minogue. Nu droeg Kylie een soortgelijk shirt maar dan met Madonna's naam erop, inclusief de veiligheidsspelden aan de zijkanten. 

Wat zou het leuk zijn als de twee na afloop van de tour – ergens in april – de studio in zouden duiken voor een discoversie van ‘I Will Survive’, met bijbehorende video. Voorlopig zullen we het moeten doen met de onderstaande beelden. Ook leuk, toch?

Powered by Labrador CMS