Jeremiah Brent

Maak kennis met Jeremiah Brent, de nieuwe interieurexpert van Queer Eye

Leestijd: 1 min

Nadat Bobby Berk na acht seizoenen is gestopt met Queer Eye is nu zijn opvolger bekendgemaakt: ontwerper Jeremiah komt de Fab Five versterken als interieurexpert. Hij maakt zijn debuut in het negende seizoen, waarvan de opnames dit voorjaar beginnen in Las Vegas.

Brent (39 jaar) treedt toe tot het Queer Eye-team dat verder bestaat uit Anton Porowski (culinair expert), Jonathan Van Ness (haarstylist), Karamo Brown (cultureel deskundige) en Tan France (die alles weet van mode).

bekend van tv

Het is niet de eerste keer dat Brent op tv is te zien. Hij had eerder een realityshow met zijn echtgenoot Nate Berkus, die doorbrak als de vaste interieurexpert in The Oprah Winfrey Show. Het programma van Brent en Berkus heette Nate & Jeremy By Design, en ze hielpen huiseigenaren bij hun interieurproblemen.

Een ander wapenfeitje van de twee is dat ze het eerste koppel waren van hetzelfde geslacht dat ze te zien was in een landelijke advertentiecampagne, voor het kledingmerk Banana Republic.

poppy en oscar

Later was Brent te zien in The Rachel Zoe Project. Ook werkte hij mee aan Say I Do op Netflix, wat een spin-off was van Queer Eye, met als speciaal onderdeel dat het ging om koppels die wilden trouwen.

Brent en Berkus zijn samen sinds 2012 en getrouwd in 2014. Het stel heeft twee kinderen, met hulp van een draagmoeder: Poppy van acht en en Oscar van vijf jaar.

las vegas 

Brent is te zien in het negende seizoen van Queer Eye, dat in het voorjaar begint met de opnames in Las Vegas. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn op Netflix, is nog niet bekendgemaakt.

Powered by Labrador CMS