Kylie en Sia - 'Dance Alone'

Luister hier naar de nieuwe single van Sia en… Kylie Minogue!

'Dance Alone' klinkt als een update van Robyns dansvloerkraker

Leestijd: 1 min

Sia staat op het punt een nieuw album uit te brengen met een keur aan gastartiesten, onder wie Chaka Khan, Paris Hilton, Rosalía en Labrinth. Maar de grootste verrassing is de eerste single van dat album, ‘Dance Alone’. Want hierop is niemand minder dan Kylie Minogue te horen. Zie haar hier alvast shinen met een typische Sia-pruik op haar hoofd.

Reasonable Woman is de titel van het nieuwe album van Sia, dat verschijnt op 3 mei. Op haar tiende studioalbum staan vijftien tracks, waarvoor ze de hulp heeft ingeroepen van een keur aan gastartiesten. Chaka Khan, Labrinth, Tierra Wack, Kaliii, Jimmy Jolliff en niemand minder dan Paris Hilton zijn te horen.

achter de schermen

Ook achter de schermen werken grote namen mee als producent of co-writer, onder wie Benny Blanco, Mark ‘Spike’ Stent en Rosalía. Maar de grootste verrassing is toch wel de leadsingle ‘Dance Alone’.

‘Dance Alone’ doet wat lyrics betreft denken aan Robyns ‘Dancing on My Own’, maar Sia heeft nog een andere troef ingezet. Want op de track is namelijk Kylie Minogue te horen. Voor de promotie van de single is ze bovendien te zien met zo’n typische Sia-pruik, die een groot deel van haar gezicht verbergt.

tracklist en lyric video

Hier is de tracklist van Reasonable Woman, gevolgd door de lyric video van Sia en Kylies ‘Dance Alone’.

1. ‘Little Wing’
2. ‘Immortal Queen’ (feat. Chaka Khan)
3. ‘Dance Alone’ (Sia and Kylie Minogue)
4. ‘I Had A Heart’
5. ‘Gimme Love’
6. ‘Nowhere To Be’
7. ‘Towards The Sun’
8. ‘Incredible’ (feat. Labrinth)
9. ‘Champion’ (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
10. ‘I Forgive You’
11. ‘Wanna Be Known’
12. ‘One Night’
13. ‘Fame Won’t Love You’ (feat. Paris Hilton)
14. ‘Go On’
15. ‘Rock and Balloon’

Powered by Labrador CMS