Kylie verschijnt in musical met de grootste hits van Stock, Aitken & Waterman

Bekijk de trailer en koop hier je tickets

Leestijd: < 1 min

Eind jaren tachtig en begin jaren negentig was het producerstrio Stock, Aitken & Waterman heer en meester van de hitparades, met de hits die ze creëerden voor Bananarama, Donna Summer, Jason Donovan en Kylie Minogue. Er komt nu een musical genaamd I Should Be So Lucky, met een speciale rol voor Kylie: er speelt een digitale versie van haar mee.

Mike Stock, Matt Aitken en Pete Waterman creëerden hits aan de lopende band voor iedereen die maar wilde. Ze lanceerden nieuwe sterren als Rick Astley, Mel & Kim, Jason Donovan, Sinitta, Sonia en Kylie Minogue en zorgden ervoor dat artiesten als Donna Summer, Bananarama,  bekend raakten bij een jonger publiek. Zelfs Cliff Richard en Debbie Harry klopten aan bij The Hit Factory, zoals de drie hun bedrijf hadden genoemd.

I Should Be So Lucky

'I Should Be So Lucky' was een van Kylies eerste en allergrootste hits aan het einde van de jaren tachtig. Het is nu de naam van een nieuwe musical waarin de hits van Stock, Aitken & Waterman centraal staan. Het verhaal van de musical gaat over een jong stel, Ella en Nathan (gespeeld door Lucie-Mae Sumner en Billy Roberts), die op het punt staan om te gaan trouwen. Niet alles verloopt volgens plan, maar ze kijken uit naar de huwelijksreis.

Het is een romantisch drama, waarin ook Kayla Carter, Jamie Chapman, Jemma Churchill, Matthew Croke, Jessica Daley, Gary Davis en Melissa Jacques zijn te zien. In totaal zijn meer dan dertig liedjes van S, A en W te horen, waarvan zeker tien nummer één-hits. I Should Be So Lucky is geschreven en geregisseerd door Debbie Isitt, de choreografie is in handen van Jason Gilkinson.

Meeslepende voorstelling

Kylie Minogue is dus ook te zien in de musical, maar dan wel alleen virtueel. Zelf zegt ze hierover: “Stock, Aitken en Waterman hebben een een generatie geïnspireerd, plus mijn eerste vijf albums! Nu alle SAW-hits te horen zijn in dit originele verhaal, levert dit een oprechte, meeslepende en grappige voorstelling op. Laten we opnieuw genieten van de magie!”

I Should Be So Lucky gaat in november in première in Manchester. Daarna volgt een toernee door het Verenigd Koninkrijk. Kaarten zijn hier te koop.

Powered by Labrador CMS