EK Drag

Kom naar de Europese kampioenschappen Drag, met 9 kandidaten

Bestel hier je tickets

Leestijd: 1 min

Voor de tweede keer organiseert The Dutch Drag Dynasty de Europese kampioenschappen Drag. Op vrijdag 14 juni presenteren negen kandidaten zich in het Amsterdamse Harbourclub Theater, onder wie de Nederlandse dragqueens Janey Jacké en My Little Puny. De winnares gaat door naar het WK Drag in Chicago.

Vorig jaar waren voor het eerst de Europese kampioenschappen Drag in Nederland. Deze werden gehouden in Rotterdam. The Dutch Drag Dynasty presenteert nu de tweede editie van de Europese kampioenschappen Drag, met als hoogtepunt de spannende Queen of the North Continental Miss-verkiezing.

extravagante competitie 

The Harbourclub Theater in Amsterdam, waar de shows van The Dutch Drag Dynasty ook te zien zijn, zal op 14 juni de plek zijn voor deze extravagante competitie. Het panel bestaat o.a. uit Vanessa van Cartier, Nikkie Tutorials. Carolina Dijkhuizen en Rikkie Kollé. 

Dit jaar zullen negen drag queens uit acht verschillende landen strijden om de felbegeerde kroon. Maar de inzet is niet alleen lokaal - de winnares zal Europa vertegenwoordigen tijdens de prestigieuze World Championships Drag in Chicago in september. Het belooft een waar spektakel te worden waar de grenzen van creativiteit worden verlegd en de ware geest van drag tot leven komt.

Datum
Vrijdag 14 juni

Tijd
Vanaf 19:00 uur – Zaal open
20:00 uur – aanvang EK Drag
21:00 uur – Pauze
22:30 uur – Einde EK Drag

Locatie
The Harbourclub Theater
Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam

De deelneemsters

Paola Hoffmann
Italië

Angel Wings
Curacao + Nederland

Miss Peaches
Schotland + Verenigd Koninkrijk

Janey Jacké
Nederland

My Little Puny
Nederland

Miss Nyongbella
Kameroen + Verenigd Koninkrijk

Laryn Gitis
Ierland

Paloma Lust
Maleisië + Nederland

The Only Latex
Schotland + Verenigd Koninkrijk

meer informatie

Ga naar de website van The Dutch Drag Dynasty voor meer informatie en tickets.

Powered by Labrador CMS