Kinderwens? Geef je nu op voor een online wensouderdate

Ben of ken jij een wensouder? Doe dan mee en/of deel dit bericht

Leestijd: < 1 min

In tijden van corona is het natuurlijk lastig om af te spreken met mensen. Maar een kinderwens houdt ook niet zomaar op te bestaan. Daar heeft stichting Meer Dan Gewenst nu iets slims op bedacht: een online date in plaats van een speeddate! Geef je op vóór vrijdag 24 april en doe mee.

Een online date die gaat over co-ouderschap. Dat is een creatieve manier om mensen van het andere geslacht te ontmoeten die ook een kinderwens hebben. Normaal gesproken organiseert de stichting Meer Dan Gewenst zogeheten speeddates, maar de bijeenkomst op 22 maart voor de regio’s Amsterdam, Utrecht en Zuid-Holland is om begrijpelijke redenen afgezegd.

Wanneer ze een volgende bijeenkomst kunnen organiseren, is niet duidelijk. Daarom heeft Meer Dan Gewenst besloten om iets vervangends aan te bieden, namelijk een online date.

Geef je op
De online date werkt als volgt. Je doet mee door een oproeptekst in te vullen op een webformulier. Deze tekst komt niet online te staan, maar wordt naar alle mensen gestuurd van het andere geslacht, die een wensouder zoeken in jouw regio (en die ook meedoen aan deze online date). Zelf krijg je ook oproepteksten toegestuurd.

Je kunt zelf kiezen met wie je vervolgens contact op gaat nemen, en anderen zullen jou gaan mailen. Helaas kun je voorlopig niet live afspreken, maar wel mailen, appen, bellen, skypen, facetimen, noem maar op.

Deadline: vrijdag 24 april
Je boekt eerst een ticket van 10 euro, waarna je een e-mail krijgt met de link naar het webformulier. Die vul je in voor uiterlijk vrijdag 24 april. Vervolgens ontvang je een mail met de verzameling oproepteksten.

De hele procedure van de online date is ook nog eens uitgebreid terug te lezen op de website van Meer Dan Gewenst. Ben of ken jij een wensouder? Doe dan mee en/of deel dit bericht.

Beeld: iStock

Powered by Labrador CMS