Kijk live naar de Drag Race Holland-reünie!

Vanavond is het zover...

Leestijd: < 1 min

De wekelijkse podcast Pruikentijd, die Drag Race Holland op de voet volgde, organiseert in samenwerking met Podcast & Chill een Drag Race Holland-reünie. En jij kunt hem livestreamen!

Op 26 november vindt in VondelCS de live podcast opname plaats van Pruikentijd: The Reunion, de seizoensfinale aflevering van de podcast Pruikentijd. Daarin blikken alle deelnemers van het succesprogramma Drag Race Holland terug op hun deelname. De livestream wordt georganiseerd door Podcast & Chill en is te volgen via Facebook.

Tijdens de livestream zullen de presentatoren van Pruikentijd in gesprek gaan met alle deelnemers van het succesvolle eerste seizoen van Drag Race Holland. Er is genoeg te bespreken: de geweldige looks, de hilarische challenges, de wrijvingen onderling en natuurlijk de reacties online van fans!

Pruikentijd is dé Drag Race podcast van Nederland gehost door GJ Kooijman, Marco Dreijer en David Mondeel. Zij hebben de show op de voet gevolgd met hun wekelijkse succesvolle podcast en hadden wekelijks een exclusief exitinterview met de afvaller.

Podcast & Chill organiseert sinds januari 2019 een podcast live evenement. Het concept is dat er een bestaande podcast live een podcast opneemt waarbij het publiek via silent disco koptelefoons meeluistert vanuit knusse stoelen met veel kussentjes. Helemaal in de sfeer van de podcast zelf!

De livestream van Pruikentijd: The Reunion kan op 26 november vanaf 20.15 uur worden bekeken via de Facebookpagina van Podcast & Chill.

Foto: Cyriel Jacobs

Powered by Labrador CMS