Jennifer Lopez bespreekt haar zeventien beste looks

Leestijd: 1 min

J.Lo heeft een nieuw album uit, This Is Me… Now. Ter promotie was ze bij Vogue om haar zeventien meest iconische looks te delen. Een daarvan is de groene Versace-stuntjurk met open décolleté, die destijds heel wat stof deed opwaaien. Of eigenlijk juist niet, want hij zat vastgetapet. Hier de video!

Jennifer Lopez is niet echt vast te pinnen op één herkenbare, iconische look, zoals Madonna die heeft met de Rooms-Katholieke sieradenparafernalia uit haar begintijd of de punt-beha uit haar Blond Ambition-periode. J.Lo zie je net zo snel in een fluffy roze joggingpak met gympen als in een couturejurk van een topdesigner.

versace stuntjurk 

Toch was er één moment in haar carrière waar iedereen het nog altijd over heeft (nou ja, iedereen altijd, sommige mensen soms). Dat was Jennifers verschijning op de rode loper in een groen gewaad van Versace, waarin de borstpartij grotendeels onbedekt bleef. De jurk was desondanks weerbestendig, want vakkundig vastgetapet aan de rondingen van Jen. 

Jennifer droeg de jurk naar de uitreiking van de 42e Grammy Awards, en werd later geparodieerd door de heren van South Park die in dezelfde outfit kwamen opdraven.

modemissers 

Modemissers zijn er trouwens ook te zien in het overzicht met Jennifers zeventien iconische looks. Want een witte glittertop met daaronder een spierwitte jeans met een glitterceintuur, afgestyled met een al even witte haarband waar ook weer van alles overheen was bedazzled: in drie woorden or di nair.

Veel mooier is haar albumcover van This Is Me… Then uit 2002. Softfocus geschoten en haar outfit was al even zacht. Ook mooi: de drakenjurk van Versace die ze droeg naar het Met Gala. Of het klassieke pak dat ze droeg tijdens de inauguratie van Joe Biden, waar ze kwam optreden. En haar bruidsjurk, toen ze in 2022 in het huwelijk trad met Ben Affleck, haar grote liefde van weleer die ze heeft teruggevonden en bezingt op haar nieuwe album This Is Me… Now

video

Afijn, echt heel veel spannends komt er niet voorbij, op die groene Versace-stuntjurk na. Maar wat geeft het, Jennifer praat er geanimeerd over, zoals je ziet in de onderstaande video.Powered by Labrador CMS