Frandy 2 by Dario & Misja @ House of Vineyard

House of Vineyard organiseert avond in Museum Cobra waar gendernormen worden opgerekt

Leestijd: 1 min

Museum Cobra presenteert een avond waarin beweging, mode, muziek, kunst en transformatie centraal staan. Op zaterdag 29 juni transformeert House of Vineyard de tentoonstellingsruimte tussen het werk van Pierre Verger en Diana Blok tot een speelveld voor genderexperimenten en expressie. Beleef een avond waar de grenzen van gendernormen worden opgerekt en creativiteit geen grenzen kent.

programma

De avond begint met de Twist Shop: Walk-in atelier by Anarist Vineyard van 19:00 tot 21:00 uur. Deze fantasierijke pop-up shop is toegankelijk voor iedereen van alle leeftijden en achtergronden en biedt een unieke gelegenheid om je genderidentiteit te verkennen.

Om 19.45 uur start de workshop Walking & Twisting the Binary: Runway Workshop by Amber Vineyard. Amber Vineyard leert je de fijne kneepjes van lopen, poseren en belichaming tijdens deze workshop, ter voorbereiding op de grote finale! In de Ballroom-cultuur is lopen een kunst en een radicale daad van genderexperiment. Door overdreven bewegingen, gebaren en stijlvolle keuzes kunnen deelnemers conventionele gendernormen ondermijnen.

De avond sluit af met Runway with a Twist (OTA) van 21.00 tot 22.00 uur. Moeder Amber Vineyard nodigt je uit om te lopen en te twisten op de muziek van DJ Frandy Perez. Show je beste runway-look met de items die je hebt gescoord tijdens de Twist Shop.

Taco van der Eb - Amber Vineyard Workshop @ House of Vineyard

house of vineyard

House of Vineyard is een van de eerste Nederlandse ballroom-houses, opgericht door ‘Mother’ Amber Vineyard. Samen met ‘Father’ Elly Vineyard hebben ze een gekozen familie gevormd. Sinds haar oprichting heeft House of Vineyard een grote impact gehad op de ballroomcultuur. Het huis bevordert gemeenschapsvorming, biedt educatieve mogelijkheden en daagt conventies binnen en buiten de ballroomscene uit. Museum Cobra en House of Vineyard nodigen je uit om deel te nemen aan een inspirerende avond vol kunst, expressie en empowerment. Ervaar een avond ‘Beyond the Binary’ die je kijk op gender en identiteit zal verrijken en uitdagen.

praktische informatie

Locatie: Museum Cobra, Sandbergplein 1, Amstelveen
Tijd: 19:00 tot 22:00 uur
Dresscode: Genderfuck
Toegang: Gratis

Powered by Labrador CMS