Rolf Sanchez

Hot op Instagram: zanger Rolf Sanchez

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Hij scoorde hits met ‘Más Más Más en ‘Pa Olvidarte’ en staat momenteel met ‘Un Chance’ in de Top 40: de Dominicaans-Nederlandse zanger Rolf Sanchez. Die drie jaar geleden voor het laatst in deze rubriek heeft gestaan, dus het werd hoog tijd voor een tweede ronde. Hier zijn z’n mooiste foto’s!

Rolf Sanchez is in 1991 geboren in Ede, als Roelof Johannes Wienk. Hij heeft een Dominicaanse moeder en een Nederlandse vader. In 2011 deed hij mee met X Factor, waar hij derde werd. Hij debuteerde met een Spaanstalige cover van ‘Ave Maria’ van David Bisbal. In 2013 vertrok hij naar de Dominicaanse Republiek om zich op Spaanstalige liedjes te richten. Hij behaalde in 2015 de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst Billboard Tropical Songs, met ‘Por Si No Te Vuelvo a Ver’.

beste zangers 

Eenmaal terug in Nederland deed Rolf mee aan Beste Zangers. Hij zong een duet met Emma Heesters, ‘Pa Olvidarte’, dat de nummer 2-positie bereikte in de Top 40.

In 2023 volgde een documentaire op Prime Video over zijn leven, Mi Historia. In die serie is zijn nieuwe single ‘Un Chance’ te horen als demo. Nu staat het lied in de Top 40. Op 14 december is Rolf te zien in de AFAS Live in Amsterdam, met zijn show Una Noche. Omdat dat nog bijna een half jaar duurt, geven je hier nu al zijn mooiste Instagramfoto’s.

Powered by Labrador CMS