Ricky Martin

Hot op Instagram: zanger en acteur Ricky Martin

Binnenkort te zien in Palm Royale, hier zijn z'n mooiste foto's

Als zanger heeft Ricky Martin al decennialang ervaring, en daarnaast probeert hij het de laatste tijd steeds vaker als acteur. Binnenkort is hij te zien in de camp-klassieker in spé Palm Royale, een serie die zich afspeelt op een fictief beach resort in Florida. Hoog tijd om weer eens een kijkje te nemen op Martins Instagram-account. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

Ricky Martin viert dit jaar zijn 53e verjaardag. Hij brak door met boyband Menudo, speelde als tiener een rolletje als danser in de ‘Domino Dancing’-video van de Pet Shop Boys, kreeg een rolletje in de soapserie General Hospital en ging eind jaren negentig solo, met hits als ‘Maria’, ‘She Bangs’ en ‘Shake Your Bon-Bon’.

coming-out

In de jaren nul bleek dat Martin zijn Bon-Bon toch liever schudde voor de ogen van een man en was er sprake van ‘He Bangs’ in plaats van She. Sinds zijn coming-out speelt hij openlijk homoseksuele personages, zoals in American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, waarin hij de minnaar speelde van de modeontwerper.

Vanaf 20 maart is Martin te zien in de serie Palm Royale, een nieuwe serie op Apple TV+. Het is een miniserie van tien afleveringen die draait om een vrouw die haar weg moet vinden in de high society in Florida. Een eerste trailer laat zien dat het er nogal camp aan toe gaat.

 

Op Martins Instagram-account is daar nauwelijks sprake van, daar staan allerlei kiekjes op van hem. Soms een gewoon portret, soms ook helemaal naakt, want waarom ook eigenlijk niet. Hier zijn z’n mooiste foto’s!

Powered by Labrador CMS