Palm Royale

Bekijk de trailer van Palm Royale, de nieuwe camp-serie met Ricky Martin en Kristen Wiig

Vanaf 20 maart te zien op Apple TV+

Leestijd: 1 min

 Camp Royale is de naam van een fictief beach resort in Florida. Het vormt het decor van de serie die zich afspeelt in de jaren zestig en gaat over een jonge vrouw die ooit een miss-verkiezing won en zich nu probeert op te werken in de high society. Met Ricky Martin en Kristen Wiig, bekijk hier de trailer.

Alleen de bovenstaande foto zegt eigenlijk al genoeg: deze serie wil je gewoon zien. Palm Royale speelt zich af in de jaren zestig en speelt zich grotendeels af op een beach resort in Florida. Kristen Wiig (bekend van Saturday Night Live) schittert als Maxine, die met een spraytan en een zuidelijk accent niet bepaald op haar plaats is te midden van de verwaande elite van Palm Beach. Desondanks probeert ze haar plek te veroveren in de high society.

head bitch in charge

Ze wordt daarbij flink tegengewerkt door die elite, met name door een zekere Evelyn Rollins – een rol van Oscar- en Emmy-winnaar Allison Janney die de zogeheten ‘head bitch in charge’ speelt en bij voorbaat een hekel heeft aan Maxine.

Dat klinkt al goed, maar het wordt nog beter: Laura Dern speelt Linda, een feministische hippie die zich onverwacht opstelt als bondgenoot van Maxine. Leslie Bibb (binnenkort te zien in een ander resort, namelijk The White Lotus) schittert als een van de queen bees, genaamd Dinah. En niemand minder dan levende legende Carol Burnett komt voorbij als Norma, een van de oudste leden van de club (en de geilste, ondanks dat ze in de negentig is).

ricky martin 

Als klap op de vuurpijl is ook Ricky Martin te zien in Palm Royale, in zijn eerste rol sinds The Assassination of Gianni Versace uit 2018. Hij is te zien als staflid van Palm Royale en in de trailer is te zien hoe hij een man zonder shirt op zijn bed smijt. Dat belooft dus wat.

Palm Royale is vanaf 20 maart te zien op Apple TV+. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS