Jim Bakkum

Hot op Instagram: zanger en acteur Jim Bakkum

Bekijk hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Jim Bakkum kennen de meeste mensen voornamelijk van zijn rollen in romcoms en musicals. Onlangs kreeg hij lovende recensies voor zijn rol in de theatervoorstelling Showmeister. Hoog tijd om eens te kijken op het Instagram-account van de 36-jarige acteur en zanger. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

Jim Bakkum brak landelijk door met de allereerste editie van Idols, waar hij tweede werd na Jamai. Beide heren waren destijds tieners en zijn sindsdien niet meer uit de media verdwenen. Nadat Bakkum enkele singles en albums uitbracht, was hij te zien in enkele kleine rollen in bijvoorbeeld Baantjer.

afgetrainde stripper

In 2006 speelde hij zijn eerste grote rol in een musical, Grease. Daarna volgden musicals als Fame, Hairspray en Wicked. In 2013 was Bakkum voor het eerst te zien in een romcom, Verliefd op Ibiza, waarna vele films in dat genre volgden, zoals Rokjesdag, Zwaar Verliefd! en Huisvrouwen bestaan niet. Ook waren er een aantal films waarin Bakkum te zien was als afgetrainde stripper, Onze Jongens en het vervolg Onze Jongens in Miami.

Dit jaar gooide Bakkum het over een andere boeg en was hij te zien in de voorstelling Showmeister van Theater Oostpool. Hij speelt de ex-voetballer Mario die kanker heeft en als droom heeft om zijn treurige lot te verwerken in een theatershow. De voorstelling werd alom bejubeld. Zo gaf de Volkskrant vijf sterren en noemde het stuk ‘een even snedige als geestige zwarte komedie over leven en dood’.

nog enkele kaarten verkrijgbaar

Showmeister is nog te zien tot en met 16 maart. Er zijn hier en daar nog enkele kaarten verkrijgbaar. Vis je achter het net? Dan zul je genoegen moeten nemen met de mooiste Instagram-foto’s van Jim Bakkum. 

Powered by Labrador CMS