Kingsley Ben-Adir

Hot op Instagram: Barbie- en Bob Marley-acteur Kingsley Ben-Adir

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Hij had een bijrolletje als een van Kens maatjes in de Barbie-film en gooit nu hoge ogen als Bob Marley in het gelijknamige musicaldrama: Kingsley Ben-Adir. De Britse acteur was onlangs ook te zien in de Marvel-serie Secret Invasion, op Disney+. Hoog tijd om eens op zijn Instagram-account te kijken. Hier zijn z’n mooiste foto’s!

Kingsley Ben-Adir is 38 jaar en werd geboren in Kentish Town, een buitenwijk van Londen. Zijn grootouders van moederskant kwamen uit Trinidad en Tobago. In 2011 voltooide hij zijn drama-opleiding en sindsdien werkt hij gestaag aan een oeuvre dat bestaat uit films en series.

van peaky blinders tot bob marley 

Zo was Ben-Adir enkele seizoenen te zien in Peaky Blinders, speelde hij Malcom X in de film One Night in Miami en in de series Deep State, The OA en High Fidelity. Recentelijk was hij te zien als een van Kens maatjes in de Barbie-film en op dit moment draait Bob Marley: One Love in de bioscopen. Ben-Adir speelt de titelrol in deze muzikale biopic over het leven van de reggaeheld waaraan veel te vroeg een einde kwam toen Marley in 1981 overleed aan de gevolgen van kanker.

Afijn, we gaan ongetwijfeld nog veel horen van Kingsley Ben-Adir. Dit zijn de mooiste foto’s van zijn Instagram-fanaccount.

Powered by Labrador CMS