Hot op Instagram: acteur Ivan Lapadula Montes die Máxima’s jeugdliefde speelt

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Máxima is momenteel dé hitserie van Videoland. In een aantal afleveringen is Ivan Lapadula Montes te zien als Tiziano Iachetti, de jeugdliefde van de toekomstige koningin. Op Instagram is te zien dat hij toch nét even andere koek is dan haar Willem-Alexander. Hier zijn Ivans mooiste Instagram-foto’s.

Máxima is ‘geïnspireerd op ware gebeurtenissen vermengd met fictieve elementen en gedramatiseerd’, zo is te lezen aan het begin van iedere aflevering van de zesdelige serie die nu te zien is op Videoland. De serie is gebaseerd op het boek Moederland van Marcia Luyten uit 2021. Voor dat boek interviewde de schrijfster een aantal jeugdvriendinnen en oud-collega’s.

jeugdliefde

In de serie gaat het over Máxima’s jonge jaren in Argentinië, haar tijd in New York, de kennismaking met Willem-Alexander in Sevilla en het ophanden zijnde huwelijk met de problemen die de twee daarbij ondervonden.

Willem-Alexander was niet Máxima’s eerste geliefde, zoals te zien is in een aantal scènes. In de serie is een bijrol weggelegd voor Ivan Lapadula Montes, die Tiziano Iachetti speelt – de jeugdliefde van Máxima die haar ervan probeert te overtuigen om in Argentinië te blijven en later om New York te verlaten.

wie is ivan lapadula?

Ivan Lapadula, zoals hij op de aftiteling staat, is op 9 januari 1997 geboren in Valencia en bekend van zijn rol als Ángel Godoy in de Spaanse soapserie Dos Vidas. Hij heeft een Argentijnse moeder en een Italiaanse vader en heeft van zijn 16e tot 18e in Argentinië gewoond.

Na een tweejarige opleiding in marketing besloot hij zich te wijden aan het acteren. In 2014 stond hij voor het eerst op de planken in een toneelstuk genaamd I Miserabili, waarna rollen volgden in films en series – waaronder 255 afleveringen van Dos Vidas. En nu dus in een aantal afleveringen van Máxima.

Hier zijn de mooiste Instagramfoto’s van Ivan Lapadula.

 

Powered by Labrador CMS