“Hij was een lust voor het oog”

Datingleed

Leestijd: < 1 min

In deze nieuwe rubriek kun jij (anoniem!) het verhaal van jouw vreemdste date kwijt. Want erover praten is nu eenmaal therapeutisch, en gedeelde smart is halve smart!

Als op tv gespierde jongens en mannen voorbijkwamen, lette ik altijd even extra goed op. Ik zat kwijlend voor de buis als er een nieuwe aflevering van Temptation Island werd uitgezonden, om de gespierde verleiders te bewonderen. Het is altijd al een fantasie geweest om een keer met zo’n supergespierde jongen het bed te delen. Ik doe het écht niet slecht, wat daten betreft. Ik heb met heel leuke jongens gescharreld, met allerlei soorten lichamen. Ook wel sportieve types, maar het was me nog niet gelukt om een heuse spierbundel aan de haak te slaan. Tot vorige week.

Ik deed een drankje in een bar en al snel kwam hij naar me toe. Mooie bruine ogen, een indringende blik, en overduidelijk een flinke dosis spieren. Hij vertelde dat hij uit het Midden-Oosten kwam en zich tot voor kort bezighield met worstelen. Voordat ik mezelf kon voornemen om hem te versieren, versierde hij mij. Hij streelde onopvallend m’n rug en vroeg wat ik hierna ging doen. “Ik denk dat ik straks naar huis ga” antwoordde ik. En toen zenuwachtig erachteraan: “Wil je mee?”.

“Ik wilde iedere vierkante centimeter van zijn lichaam kunnen bewonderen”

Op weg naar mijn huis bekende hij dat hij getrouwd was met een vrouw, maar dat ze weet dat hij af en toe een ‘uitstapje’ maakt. Ik vond het prima. Ik had eindelijk een gespierde hunk aan de haak geslagen, het maakte me verder weinig uit wat hij met z’n leven deed. Strikt gezien was het wel al eens eerder bijna tot een date met een spierbundel gekomen. Ik chatte met Grindr op een jongen die interesse had om af te spreken, en zijn foto’s logen er niet om: hij ging ongetwijfeld meerdere keren per week naar de sportschool. Maar toen hij iets zei als “Je hebt geluk, normaal gesproken date ik echt alleen met andere gespierde jongens, maar ik ben vanavond zó geil dat het me niets uitmaakt!” vond ik dat echt een afknapper en heb ik hem geblokkeerd.

Toen we mijn appartement binnenkwamen deed ik meteen alle lichten aan. Ik wilde iedere vierkante centimeter van zijn lichaam kunnen bewonderen. We zoenden wat, en hij vroeg of hij van mijn toilet gebruik mocht maken. Ik besloot ondertussen naar mijn slaapkamer te gaan en daar alvast mijn kleding uit te trekken, behalve mijn boxer.

“Daar had ik eigenlijk niet op gerekend”

Toen hij m’n slaapkamer binnenliep grinnikte hij, en begon hij zich ook uit te kleden. Hij deed rustig aan, alsof hij door had dat ik goed naar hem wilde kijken. Het was een lust voor het oog, alsof een verleider van Temptation Island live in mijn slaapkamer stond. Toen hij alleen nog een witte slip droeg, kwam hij op mijn bed zitten. We zoenden nog wat meer, terwijl ik hem overal aanraakte. Oké, het was interessant om de contouren van zijn lichaam te voelen, maar wat was alles hard! Daar had ik eigenlijk niet op gerekend. Hij kwam naast me liggen, en later bovenop me. Toen kwam ik tot een pijnlijke realisatie: ik kéék liever naar zijn lichaam, dan dat ik hem tegen het mijne wilde voelen.

Het lag niet aan deze jongen. Hij was lief, deed echt zijn best en was, om eerlijk te zijn, een erg goede kusser. Maar het was gewoon niet zo magisch als in mijn fantasie. We spraken nog een paar keer af, maar elke keer genoot ik toch vooral van het moment dat ik naar hem mocht kijken terwijl hij zich uitkleedde.

Heb je zelf een (waargebeurd!) verhaal voor deze rubriek? Mail dan naar datingleed@winq.com.

Powered by Labrador CMS