Vanaf morgen verkrijgbaar

Het nieuwe nummer van Winq is uit!

En dit staat er allemaal in

Leestijd: < 1 min

De splinternieuwe Winq is vanaf nu verkrijgbaar, met twee verschillende covers. Daarop prijkt Max Colombie, leadzanger van Oscar & The Wolf, die onder andere vertelt over hoe pestgedrag hem pushte om artiest te worden. Dit staat er verder allemaal in.

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Vanaf deze link kun je hem bestellen! 

Winnen bij Winq

Abonnees opgelet! Het team van winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Dit keer onder meer een OnePlus 9 Winter Mist, Räven 20 rugtas Dusk van Fjällräven en NORTVI handbagagekoffer. Nog geen abonnee? Ga dan snel naar winq.nl/abo.

Winactie Winq 110
Winactie Winq 110

Robbert Rodenburg is Up & Coming

Robbert Rodenburg (23) ontpopte zich afgelopen jaar tot de Janine Abbring van YouTube-land. Tal van presentatoren waagden een poging, maar Robbert slaagde er in zijn serie Open Kaart als een van de eersten in gravin Eloise van Oranje voor de lens te krijgen.

Robbert Rodenburg is Up & Coming
Beeld: Tom Cornelissen

Oscar & the Wolf leadzanger Max Colombie

Max Colombie (30), beter bekend als Oscar & the Wolf, brengt na een jaar stilzitten eindelijk zijn derde plaat The Shimmer uit. Winq sprak hem over zijn nieuwe optrekje, agorafobie en Instagram. “Door mijn bekendheid voelt het alsof ik niet meer op de markt ben.”

Max Colombie coverinterview
Beeld: Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman

Out & Proud 

Het kan lang duren voor je je seksuele oriëntatie of genderidentiteit hebt omarmt. Maar te laat is het nooit. Dat bewijzen deze lhbtq's die op hoge leeftijd uit de kast kwamen.

Ies is out and proud
Beeld: Chris & Marjan

5x je favoriete films achterna

We hebben ze allemaal gezien, erbij gehuild en gelachen. Waarom niet een keer op reis naar de oorden waar deze films zich afspelen? Bijvoorbeeld het Schotse Yorkshire waar God's Own Country is opgenomen. 

God's Own Country hoofdrolspelers
Filmstill God's Own Country

Vax 4 Vax

Columnist Bo Hanna kwam erachter dat de vaccinatiediscussie nu zelfs Grindr heeft bereikt. “Mij lijkt het vrij logisch dat iedereen tot op zekere hoogte anders omgaat met de situatie waarin we met zijn allen beland zijn. We hebben immers niet allemaal dezelfde middelen en privileges om ons leven tijdens de pandemie zo in te richten dat we er niet psychisch aan onderdoor gaan.”

Bo Hanna
Beeld: Celso de Sanders

Joey Jaq en Nick zijn een Happy Couple

De Amerikaanse Joey Jaq (29) en de Nederlandse Nick (28) leerden elkaar kennen in New York en wonen nu samen in Amsterdam. Daar reflecteert Joey als opkomende influencer op ons merkwaardige kikkerlandje. 

Joey Jaq en Nick zijn een happy couple
Beeld: Jasper Koekoek

Veilige haven 

Wie weet waar te zoeken, struikelt in Kopenhagen over mijlpalen uit de lhbtq-geschiedenis. Winq reisde met een roze bril op naar de Deense hoofdstad. 

Regenboogschip in Kopenhagen
Beeld: Martijn Kamphorst

Tim en Nicolaas over 100 dagen in je hoofd 

Dynamisch duo Nicolaas Veul en Tim den Besten keert dit najaar terug op televisie met de nieuwe serie 100 dagen in je hoofd. De programmamakers van de VPRO verbleven maandenlang in een psychiatrische kliniek om te leren wat er omgaat in de hoofden van mensen die kampen met ernstige, geestelijke problemen. 

Nicolaas Veul en Tim den Besten
Beeld: Diederick Bulstra Photography

Bohemian in Loon op Zand

Bram (37) en Willem (34) wonen sinds vorig jaar in een nieuwbouwwoning in Loon op Zand, met een flinke tuin. Van de robotgrasmaaier met een eigen naam hebben ze alweer afscheid genomen. “Ik kreeg steeds appjes dat Gerrit weer was vastgelopen.”

Bram in zijn hangstoel
Beeld: Dario & Misja

Max in Jamie-land

Drie jaar geleden was hij toeschouwer van het verhaal waarin hij nu zelf de hoofdrol speelt. Max Harwood maakt zijn acteerdebuut in de verfilming van de hitmusical Everybody's Talking about Jamie. “Ik dacht niet dat ik de rol echt zou krijgen.”

Max in Jamie-Land
Beeld: Olivia Richardson

Eric Gauthier over Swan Lakes

In Swan Lakes van Gauthier Dance Company nemen vier toonaangevende choreografen Het Zwanenmeer grondig op de schop. “In slechts één stuk dragen de dansers spitzen, maar niet aan hun voeten.”

Eric Gauthier
Beeld: Maks Richter

Laat ze maar lachen

Voorheen ergerden deze mensen zich aan hun gebit; nu lachen ze steeds vaker hun tanden bloot. “Mijn spleetje is een van de zeven schoonheden.”

Moïse Jinell over lachen
Beeld: Ilse Paulussen

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: Dsquared2 2 Wood (50 ml) 

Nog geen abonnee? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers en een digitaal abonnement via onze app, plus toegang tot meer dan 40 digitale edities. 

Als welkomstcadeau ontvang je Dsquared2 2 Woods 50 ml (t.w.v. € 65,50). Nu samen met het abonnement op Winq voor maar € 44,95.

Dus waar wacht je nog op: word nu abonnee of geef een abonnement cadeau.

Dsquared 2 2 Wood
Dsquared 2 2 Wood

Koop deze editie nu online

De nieuwe Winq is vanaf nu verkrijgbaar bij tijdschriftenzaken en de betere boekhandel of online. Bestellen kan hier.

Powered by Labrador CMS