Vanaf nu verkrijgbaar

Het nieuwe nummer van Winq is nu uit!

En dit staat er allemaal in

Leestijd: < 1 min

De splinternieuwe Winq is vanaf nu verkrijgbaar. The Daddy Issue staat in het teken van wensvaders, plant daddy's en andere papa-perikelen. Dit staat er verder allemaal in.

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Vanaf deze link kun je hem bestellen! 

Winnen bij Winq

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Dit keer onder meer een Men Blocktech Hooded Coat, LUNA mini 2 en Acca Kappa giftbox. Nog geen abonnee? Ga dan snel naar winq.nl/abo.

Winactie Winq 111
Winactie Winq 111

Ties is Up & Coming

Met zijn lange benen en knappe looks was de 21-jarige Ties Ebeling Koning een graag geziene gast voor de lens van bekende fotografen. Hij startte samen met moeder en ontwerper Jacqueline van Nieuwkerk modelabel TIES Amsterdam.

Ties is Up & Coming
Beeld: Philip Riches

Droomvaders

Gay mannen met een kinderwens moeten door menig hoepel springen om die te realiseren. Deze mannen laten zich daar niet door afschrikken. “Al op onze eerste date vroeg hij of ik kinderen wilde.”

Wensvaders
Beeld: Ernst Coppejans

Call me daddy!

Veel queer mannen hebben een matige band met hun vader. Sommigen compenseren dat gebrek met een (veel) oudere partner. Kan dit kwaad? We vroegen het aan therapeut Jeremy Heshof.

Call me daddy
Illustraties: Sioejeng Tsao

5x laat de kinderen maarbij oma

Je bouwt het liefst een muurtje om ze heen, maar soms is het ook lekker om even zónder kinderen ertussenuit te gaan. We zetten vijf ‘adults only’ hotels van TUI Blue voor je op een rijtje.

TUI BLUE Cabo Verde,
TUI BLUE Cabo Verde.

Kinderwens?

Columnist Johan Goossens heeft het liefst het grootste gedeelte van de week het huis voor zichzelf. “Ik ben wel eens benaderd om donor te worden. Een lesbische vriendin begon er ineens over toen we een avond naar de Parade gingen. Naar verluidt verschoot ik helemaal van kleur toen ze het aankaartte.”

Jasper en Radboud zijn een Happy Couple

Jasper Molkenboer (42) en Radboud van Zuilen (44) wonen met Koen (8) en Roos (6) in Amsterdam-Oost. “Met de komst van de kinderen kwam onze relatie onder spanning te staan, maar ze hebben ons leven ook verrijkt.”

Happy couple
Beeld: Jasper Koekoek

Mind the gap 

Drie stellen over hun relatie-met-leeftijdsverschil. Joshua (rechts) is dj en Content Creator, Bjorn werkt als anesthesiemedewerker en heeft een eigen bedrijf in taxidermie. Ze zijn vijf jaar samen.

Koppels overhun leeftijdsverschil
Beeld: Ruud Janssen

Category is... Billy Porter!  

Met zijn 51 jaar is acteur, zanger en activist Billy Porter een behoorlijke laatbloeier, maar inmiddels kunnen we niet meer om hem heen. “Ik bén een faggot, ik bén hivpositief. maar ik ben ook een mens van vlees en bloed”

Nicolaas Veul en Tim den Besten
Fashion director: Joseph Kocharian | Styling: Ty Hunter en Colin Anderson | Styling-assistent: Sacha Dance | Haar: Koji Ichikawa @ the club ny | Visagie: Laramie @ home agency

Groene oase boven de friettent

Op Instagram vind je de 29-jarige Nik Leenders (@happyplnts) als plant daddy. deze wijze vader weet precies hoe je jouw groene kinderen kunt laten slagen in het leven: niet steeds maar water geven.

Plant daddy
Beeld: Dario & Misja

Hanna van Vliet over ANNE+

De serie ANNE+, over het leven van een twijfelende twintiger in Amsterdam, maakte van Hanna van Vliet een queer icoon. De levens van de 29-jarige acteur en haar bekendste personage zijn nauw verweven, zeker nu Anne met haar bioscoopdebuut ook het witte doek verovert.

Hanna van Vliet
Beeld: Rutger Geleijnse

Muzikale helden

Destijds besefte hij het niet, maar achteraf gezien had influencer Alex Pander (26) als tiener meer queer rolmodellen kunnen gebruiken in de muziekindustrie. “Het had de zoektocht naar mezelf in een stroomversnelling gebracht.”

Muzikale helden
Beeld: Roy Schepers - Rocket Stories

De Signature Dish van Cas Wolters

Wat zetten onze lezers op tafel wanneer ze echt indruk willen maken? Cas Wolters (25) deed afgelopen seizoen voor de tweede keer mee aan Heel Holland Bakt. Hij maakt een taart van rood fruit.

Roodfruit taart Cas Wolters
Beeld: Cyril Baroud

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer 

Nog geen abonnee? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers en een digitaal abonnement via onze app, plus toegang tot meer dan 40 digitale edities. 

Als welkomstcadeau ontvang je Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer (t.w.v. € 69). Nu samen met het abonnement op Winq voor maar € 34,95.

Dus waar wacht je nog op: word nu abonnee of geef een abonnement cadeau.

Dern
Dern

Koop deze editie nu online

De nieuwe Winq is vanaf nu verkrijgbaar bij tijdschriftenzaken en de betere boekhandel of online. Bestellen kan hier.

Powered by Labrador CMS