Heartstopper: Netflix dropt nieuwe teaser trailer voor seizoen twee

Leestijd: < 1 min

De promotiecampagne voor het nieuwe seizoen van Heartstopper is in volle gang. In een nieuwe trailer is te zien hoe verliefd Charlie en Nick op elkaar zijn, om vervolgens beelden te tonen over een tripje naar Parijs. Je bekijkt ‘m hier!

Het duurt nog een kleine maand voordat het tweede seizoen van Heartstopper in première gaat: op 3 augustus is het zover. Tot die tijd moeten de fans het doen met een fragment dat we eerder deelden en nu is er dus een nieuwe teaser trailer.

Pride in Londen

Die trailer ging in première tijdens de Pride in Londen. De cast van Heartstopper deed mee aan de optocht en verzamelde zich na afloop op het podium op Trafalgar Square. Daar werd de trailer vertoond op een scherm, nadat Yasmin Finney – die de trans studente Elle Argent speelt – het woord. “We zijn blij dat Heartstopper mensen de moed geeft om zichzelf te durven zijn. Op deze speciale dag willen we dat je de mensen om je heen omarmt en hen kracht geeft.”

Reisje naar Parijs

De trailer begint met Charlie (Joe Locke) die Nick (Kit Connor) liefdevol over zijn hand aait en hem verliefd aankijkt. Vervolgens zijn beelden te zien van het reisje naar Parijs waar de scholieren reikhalzend naar uitkijken.

Ook is te zien hoe het ervoor staat met de liefde tussen Tara (Corinne Brown) en Darcy (Kizzy Edgell). Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS