Heartstopper

Heartstopper: hier zijn de eerste foto’s van seizoen drie

Vanaf 3 oktober te zien op Netflix

Leestijd: 1 min

De eerste foto’s van het derde seizoen van Heartstopper zijn er. De populaire Netflix-serie over een groep Britse scholieren – met als centrale middelpunt de opbloeiende liefde tussen Charlie en Nick – gaat op 3 oktober in première op Netflix. Hier zijn de eerste beelden.

Netflix heeft de eerste negen foto’s naar buiten gebracht van seizoen drie van Heartstopper. In het vorige seizoen was te zien hoe Nick (een rol van Kit Connor) en Charlie (gespeeld door Joe Locke) hun liefde voor elkaar naar buiten brachten, maar ook hoe Joe worstelde met zijn mentale gezondheid. Hier gaat het derde seizoen verder op in.

nieuw personage 

Ook komt een nieuw personage in beeld: Oliver, het jonge neefje van Charlie en Tori. Verder is Charlie te zien in een intiem moment met zijn zus, en een foto waarop te zien is dat de relatie tussen Nick en Charlie steeds serieuzer wordt.

Wie helaas niet te zien is op de foto’s, is Jonathan Bailey. De acteur speelt een gastrol in het nieuwe seizoen. Hoe dat eruit komt te zien? Dat weten we op 3 oktober. Hier de eerste beelden.

Joe Locke
Joe Locke en Tobie Donovan
Corinna Brown als Tara en Kizzy Edgell als Darcy
Yasmin Finney en Will Gao
De cast van Heartstopper vlnr: Rhea Norwood, Tobie Donovan, Leila Khan, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Will Gao, Yasmin Finney, Kit Connor en  Joe Locke
Jensen Clayden
Kit Connor
Kit Connor en Joe Locke als Nick and Charlie
Joe Locke en Jenny Walser
Powered by Labrador CMS