Video

Hartverwarmend filmpje: oma (84) is pro-gay

Leestijd: < 1 min

Nieuws over lieve omaatjes, daar krijgen we het altijd een beetje warm van. De 84-jarige Sheila vertelt aan haar kleinzoon en zijn vriend een verhaal over een lesbisch stel, dat zestig jaar geleden door iedereen werd uitgekotst. Behalve door haar. 

Oma Sheila kreeg haar kleinzoon Steven op visite. Ze vertelde hem dat ze in haar jonge jaren bevriend was met een lesbisch stel. Toen de buitenwereld doorkreeg dat de twee vrouwen iets met elkaar hadden, liet bijna iedereen het stel in de steek, behalve Sheila. Zestig jaar later zijn ze nog steeds bevriend.

Geen cent waard
Steven pakte zijn camera om zijn oma te filmen terwijl ze het verhaal vertelde. In een video is te horen wat Sheila zegt: “'Laat die bastards je niet van streek maken', zei ik. Die mensen zijn geen cent waard. Als ze je niet kunnen accepteren zoals je bent, dan maar niet.”

Verkeersregelaar
Aan PinkNews vertelde Steven dat zijn oma en die vriendin als verkeersregelaar werkten in Shoreditch. Iedereen ging aardig met elkaar om, tot het moment dat bekend werd dat die vriendin was gaan samenwonen met een vrouw. Vanaf dat moment negeerden haar collega’s haar, maar Sheila niet.

Bekijk de beelden hieronder.

Powered by Labrador CMS