Harm Edens presenteert Van Flikkers tot Queers, een nieuwsquiz over lhbtq-emancipatie

Leestijd: < 1 min

In het kader van de Gooise Rainbow Week presenteert Harm Edens dé nieuwsquiz over lhbtq-emancipatie, Van Flikkers tot Queers. Deze prikkelende en humoristische quiz vindt plaats in De Vorstin op woensdag 11 oktober. Zin om mee te doen?

De Gooise Rainbow Week, georganiseerd door Stichting Gooi en Vecht inclusief, is dit jaar groter en diverser dan ooit tevoren, en staat klaar om de regio te veranderen in een kleurrijk baken van inclusiviteit en acceptatie. De stichting heeft opwindende nieuwe samenwerkingen gesmeed die de Rainbow Week nog specialer maken.

Tentoonstelling

Op 7 oktober zal Museum Hilversum in het bijzijn van wethouder Karin Walters de tentoonstelling van Marvel Harris, getiteld "Inner Journey", openen. In de doorlopende fotoserie Inner Journey brengt hij zijn ervaringen rondom genderidentiteit, zelfliefde, transformatie en mentale gezondheid in kaart.

Van Flikkers tot Queers

Een andere opvallende samenwerking met Beeld & Geluid heeft geresulteerd in een uniek evenement: Van Flikkers tot Queers, dè nieuwsquiz over het verleden, heden en de toekomst van de lhbtq-emancipatie in Nederland. Deze prikkelende en humoristische quiz, gepresenteerd door Harm Edens, zal plaatsvinden in de Vorstin en belooft een schurende en uitdagende ervaring te worden.

Meedoen of bijwonen? Hier vind je alle informatie over Van Flikkers tot Queers.

De Gooise Rainbow Week is dit jaar ook meer dan ooit vertegenwoordigd buiten Hilversum. Met evenementen in Huizen, Laren en Wijdemeren laat de regio zien dat inclusiviteit deel moet uitmaken van het DNA van onze gemeenten in het Gooi.

Opwindende activiteiten

Naast de nieuwe en opwindende activiteiten zullen ook de vertrouwde hoogtepunten aanwezig zijn, zoals avonden in Café Brabant en het legendarische Rainbow Ball in de Vorstin. De line-up voor deze avond is spectaculair, met optredens van de sensatie van 2023; Prins S. en de Geit, Rapper Elmer (recent te zien in De Slimste Mens), en een van de grootste Nederlandse dance-acts van de jaren 90, 2 Brothers on the 4th Floor.

Coming Out Day

Stichting Gooi en Vecht inclusief heeft wederom bewezen dat ze in staat is om een groter en diverser programma neer te zetten in de week rondom Coming Out Day op 11 oktober. De Gooise Rainbow Week is niet alleen een viering van diversiteit, maar ook een krachtige boodschap van acceptatie en liefde voor alle inwoners van de regio Gooi en Vecht.

Voor meer informatie over evenementen en programma-updates, bezoek onze website op www.gooienvechtinclusief.nl

Powered by Labrador CMS