Grindr deelt data: welke landen hebben de meeste tops en bottoms

Een opvallend rijtje statistieken

Leestijd: 1 min

Net als vorig jaar heeft hookup-app Grindr enkele feiten op een rij gezet over de gebruikers in verschillende landen. Zo heeft Bolivia het hoogste percentage als het gaat om tops en scoort een Europees land het hoogste percentage bottoms. Welk land dat is? Dat lees je hier.

Grindr heeft zijn jaarlijkse ‘Unwrapped’-lijstje gedeeld. Die gaat over posities van de gebruikers tussen de lakens, welke emoji’s het meest zijn gebruikt en welk tijdstip het populairst is op Grindr.

tops en bottoms

Een greep uit de resultaten: de top vijf van landen met het hoogste percentage tops is Boliva, VS, Zuid-Korea, Griekenland en India. De meeste bottoms bevinden zich in Denemarken, Japan, Servië, Zuid-Afrika en Peru. De meeste mensen die het allebei lekker vinden, wonen in Rusland, Finland, Kroatië, Duitsland en Taiwan.

friends with benefits

Het tijdstip waarop de meeste gebruikers actief zijn op Grindr, is 21:00 uur, de meest actieve steden zijn Washington D.C., Parijs, Bogotá, Såo Paulo en Houston. De meest gebruikte profieltags zijn fwb, anon, kissing, bi en discreet. En de meest gezóchte tags zijn hung, trans, feet, bb en dom.

Zo, dat weten we dan ook weer. Dit zijn de statistieken van vorig jaar.

Powered by Labrador CMS