Graham Norton in jury van Britse spinoff RuPaul’s Drag Race

Leestijd: < 1 min

We worden nu toch wel erg nieuwsgierig naar de Britse versie van RuPaul’s Drag Race. Zeker nu we weten dat Graham Norton en Alan Carr naast Michelle Visage plaatsnemen in de jury. En we kunnen niet wachten op de drag queens met al die verschillende Britse accenten.

RuPaul zal zelf de rol van hostess op zich nemen voor het Britse seizoen van RuPaul’s Drag Race, dat op BBC 3 zal worden uitgezonden (een exacte datum is nog niet bekend).

Catch
Van de originele jury wordt alleen Michelle Visage ingevlogen. De rest van de jury is Brits. Graham Norton is een opvallende naam, aangezien hij al jaren de wekelijkse Graham Norton Show presenteert waar hij zijn wereldberoemde gasten ontvangt. Een behoorlijke catch dus, voor RuPaul.

Het andere jurylid dat bekend is gemaakt is Alan Carr. Ook hij heeft een eigen talkshow gepresenteerd, Chatty Man.

Wat de show betreft blijft alles verder bij hetzelfde. Er zijn mini- en maxi-challenges en er wordt zoals altijd gelipsynct for your life.

Miley
Intussen gaat de Amerikaanse crew van RuPaul’s Drag Race na het vierde All Stars-seizoen direct door met het elfde reguliere seizoen. Deze week werd bekend dat Miley Cyrus opduikt in de serie, ze gaat undercover en is gast-jurylid. Ze was al eens eerder te zien in seizoen acht, dus dat wordt ongetwijfeld een vrolijk weerzien tussen haar en Ru.

Hieronder de tweets met Graham Norton en Alan Carr, gevolgd door het aankondigingsfilmpje van Miley Cyrus.

Powered by Labrador CMS