Winq ♥︎ Hendrick’s Gin

Geïnspireerd op een typisch Engels tuintafereel

Hendrick’s: a most unusual gin

Leestijd: < 1 min

Hendrick’s Gin is een wonderbaarlijke, superpremium gin met een eigenzinnig karakter voor de meest buitengewone symfonie van smaken. In tegenstelling tot doorsnee-gins, wordt Hendrick’s gedistilleerd in Schotland met essences van komkommer en rozenblaadjes. Deze unieke combinatie van ingrediënten resulteert in een verfrissende gin met een bloemig aroma. Hendrick’s wordt gemaakt met twee soorten ketels, een ‘Carter-Head’ ketel en een koperen ‘Bennett’ ketel. Samen creëren ze een buitengewoon zachte spirit met een ongebruikelijk karakter en een subtiele smaakbalans.

Hendricks' gin
Een ‘Carter-Head’ ketel en een koperen ‘Bennett’ ketel.

De gecombineerde distillaten zouden opzichzelfstaand al een uitzonderlijke gin vormen, maar voordat het daadwerkelijk de naam Hendrick’s Gin draagt, wachten delicate infusies van de Bulgaarse Rosa Damascena (roos) en Cucumis Sativus (komkommer). Maar waarom roos en komkommer? Master distiller Lesley Gracie werd geïnspireerd door een typisch Engels tuintafereel; een picknick met komkommersandwiches in een prachtige rozentuin. Lesley’s streven was om dit alles te vangen in een gin: Hendrick’s Gin.

Hendricks' gin
Hendricks' gin.

Ongebruikelijke momenten beleef je samen met Hendrick’s Gin. Verleg je grenzen, ontdek en laat je smaakpapillen stimuleren. Maak deze momenten onvergetelijk.

www.hendricksgin.com

Hendricks' gin
Hendricks' gin.
Powered by Labrador CMS