Eerste Queer Bachata en Salsa Bootcamp komt naar Rotterdam

Leestijd: < 1 min

LatinBootcamp organiseert de allereerste Queer Bachata en Salsa Bootcamp in Rotterdam, voor personen van alle geslachten en seksuele oriëntaties. Leer de kunst van het leiden en volgen op zondag 15 oktober en geef je hier op. 

LatinBootcamp, een toonaangevende danservaringstudio, organiseert het allereerste Queer Bachata en Salsa Bootcamp in Rotterdam. Dit baanbrekende evenement heeft als doel een inclusieve ruimte te creëren voor personen van alle geslachten en seksuele oriëntaties die geïnteresseerd zijn in het leren van de kunst van het leiden en volgen in bachata en salsa.

De kunst van het leiden en de rol van het volgen

Gepland op 15 oktober 2023, zal het drie uur durende bootcamp plaatsvinden in de gerenommeerde danservaringstudio van LatinBootcamp in Rotterdam. De workshop verwelkomt niet alleen de lhbtiq+ gemeenschap, maar ook vrouwen die graag de kunst van het leiden willen beheersen en mannen die graag de rol van het volgen willen verkennen.

Het bootcamp is speciaal ontworpen voor beginners die de basisprincipes van salsa en bachata willen leren terwijl ze plezier hebben. Deelnemers krijgen de kans om te leren van ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in het onderwijzen van deze dansstijlen. De workshop belooft een plezierige en meeslepende ervaring te zijn, waardoor deelnemers vertrouwen en vaardigheid kunnen opdoen in salsa en bachata.

Inclusieve omgeving

Miquil Tjon Kon Fat is de oprichter van LatinBootcamp. "Ons doel is om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waar mensen hun passie voor dans kunnen ontdekken, ongeacht hun geslacht of seksuele oriëntatie. We geloven dat iedereen de kans verdient om te leiden of te volgen in salsa en bachata, en dit bootcamp is het perfecte platform om dat te laten gebeuren."

Deelnemers worden aangemoedigd om zich te registreren, aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Om een comfortabele leeromgeving te garanderen, zal het bootcamp voldoen aan de hoogste normen van inclusiviteit en respect. Deelnemers kunnen een gastvrije sfeer verwachten waar ze contact kunnen leggen met gelijkgestemde personen en langdurige vriendschappen kunnen opbouwen. Bekijk hier de agenda: https://latinbootcamp.nl/agenda.

Voor meer informatie en registratiedetails, bezoek www.latinbootcamp.nl.

LatinBootcamp
LatinBootcamp
Powered by Labrador CMS