Winq ♥︎ Bloomon

Doe de lente cadeau met bloomon

Altijd een schot in de roos

Leestijd: < 1 min

De lentezon laat zich nauwelijks zien, terwijl we die dit jaar harder dan ooit tevoren kunnen gebruiken. Gelukkig bestel je bij bloomon in een handomdraai een florissante vooruitblik op wat hopelijk nog komen gaat.

Nu corona al meer dan een jaar niet van wijken weet, de lente op zich laat wachten en het tweede 'seizoen' van de lockdown nog steeds niet helemaal achter ons ligt, kan het soms zoeken zijn naar woorden om elkaar een hart onder de riem te steken. Gelukkig kan dat ook met een fraaie bos bloemen.

Bloomon flowerstone
De Bloomon Flowerstone: droogbloemen op een keramieken voetstuk.

Online bloemist bloomon, bekend van de florissante abonnementen, biedt ook een breed assortiment losse boeketten, zowel gedroogd als vers. Alle bloemen gaan direct van de kweker naar de klant, waardoor die altijd een kakelverse bos heeft staan. 

Via de site vind je voor ieder wat wils. Van bescheiden boeketten tot flamboyante eyecatchers. Werp voor een uniek alternatief eens een blik op de collectie Flowergrams en Flowerstones: een fraai verpakte set luxe droogbloemen die de ontvanger zelf kan arrangeren op een voetstuk van hout (Flowergram) of keramiek (Flowerstone, zie foto hierboven).

shop.bloomon.nl

Powered by Labrador CMS