Dochter spreekt tijdens ‘Trump Pride’: “Mijn vader is voor de LGBQIA+ gemeenschap”

De T liet ze voor het gemak maar even weg

Leestijd: < 1 min

Volgens Tiffany Trump heeft haar vader Donald altijd geloofd in de LGBQIA+ gemeenschap. De T heeft ze voor het gemak maar even weggelaten…

Tiffany Trump is het vierde kind van Donald Trump. Ze blijft meestal buiten beeld, maar sprak nu tijdens een evenement dat ‘Trump Pride’ heette. Daar leverde ze haar bijdrage aan de campagne om haar vader nogmaals vier jaar in het Witte Huis te stemmen.

Ongeluk
Haar speech wordt inmiddels omschreven als ‘een ongeluk waarnaar je moet blijven kijken’. Ze riep dan ook behoorlijk wat rare dingen. Op de muziek van de Black Eyed Peas (het uitgekauwde ‘I Gotta Feeling’) deed Tiffany een dansje, blies ze handkusjes de zaal in en sprak ze haar publiek toe.

Ze zei onder meer: “Ik weet waar mijn vader achter staat. Hij vindt het belangrijk om gays en lesbiennes te ondersteunen en de LGBQIA+ gemeenschap, oké?” Opvallend is hier dat de T van transgender ontbreekt, maar niet meer dan logisch: haar vader weert transgender personen uit het leger en is niet bepaald een steun en toeverlaat voor deze mensen.

Leugens
Volgens Tiffany Trump staan de sociale media vol leugens over haar vader en dat doet haar veel vedriet. Ze vertelt dat haar beste vrienden gay zijn en dat haar vader echt achter gays staat en dat dit oprecht is. “Helaas zijn er andere politici die gays alleen ondersteunen voor politiek gewin.”

Helaas voor Tiffany en haar vader toont Human Rights Campaign met regelmaat aan dat Trump totaal niet ondersteunend te werk gaat. Op hun website staat ‘Trumps Timeline of Hate’, met tal van voorbeelden van Trumps aanvallen op de lhbtq-gemeenschap. Mét een t, inderdaad.

Powered by Labrador CMS