Mister Gay Belgium 2024

Dit zijn de twaalf finalisten van Mister Gay Belgium 2024

Stem nu op je favoriete kandidaat

Leestijd: 1 min

In Nederland hebben we al heel lang geen Mister Gay-verkiezing meer, maar in België wel. Dus doen we gezellig mee met de Belgen, want daar zijn uit 93 mannen 12 finalisten naar voren geschoven die zich de komende vier maanden zullen inzetten voor de lhbtiq+-gemeenschap. De uiteindelijke winnaar wordt op 24 augustus gekozen. Stem nu op je favoriete kandidaat!

Maar liefst 93 mannen hebben zich opgegeven voor de Mister Gay Belgium 2024-verkiezing. Op zaterdag 20 april verschenen ze voor een professionele jury. Na een reeks uitdagende proeven zijn er 12 finalisten geselecteerd. Deze ‘Gouden 12’ zullen zich de komende vier maanden actief inzetten voor de lhbtiq+-gemeenschap.

tienjarig jubileum 

Het is inmiddels de tiende keer dat de Mister Gay Belgium wordt verkozen. De organisatie is op zoek naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur en rolmodel voor de lhbtiq+-gemeenschap.

Op de website van Mister Gay Belgium 2024 stellen de kandidaten zich voor. De jongste is 23 jaar, de oudste 53 jaar. Er zitten een aantal leerkrachten tussen, een boekhouder en een architect. Ook vertellen ze welk thema binnen de lhbtiq+-gemeenschap ze ondersteunen. Dat varieert van lhbtiq+ met een kinderwens tot lhbtiq+-vluchtelingen en van diversiteit in het onderwijs tot zelfacceptatie en pesten.

stem nu

De uiteindelijke winnaar wordt op zaterdag 24 augustus bekendgemaakt tijdens een gala in Antwerpen. Vanaf nu kan iedereen een stem uitbrengen op een van de 12 finalisten. Bekijk de 12 kandidaten op de website van Mister Gay Belgium 2024 en breng je stem uit.

Powered by Labrador CMS