Very Vintage

Dit is de top tien van gay films met een happy end

Leestijd: < 1 min

Het komt nog al eens voor dat films met lhbtq verhaallijnen eindigen met allerlei ellende. Toch is dat lang niet altijd het geval. Het zijn misschien niet de allerbekendste titels waarmee de ‘Top 10 Gay Movies with Happy Endings’ is gevuld, maar ze zijn de moeite van het bekijken meer dan waard.

“Het gebeurt nogal eens dat films met lhbtq verhaallijnen gepaard gaan met droevige of ellendige eindes en de meesten van ons zijn dat beu.” Dat schrijven de samenstellers van het YouTube-kanaal Rainbows Mood, waar ze regelmatig video’s uitbrengen over films en series.

Geluksmoment

Volgens de makers kan het erg frustrerend zijn wanneer een film een droevig einde heeft, wat bij veel gay films zo is. Ze zien liever een happy end, dus hebben ze een top tien gemaakt van films die wél eindigen met een geluksmoment.

Het zijn niet de bekendste titels die voorbij komen in de onderstaande video, maar wat geeft het: altijd leuk om kennis te maken met films die je nog niet kent. Ooit gehoord van The 10 Years Plan, waarbij twee jongens afspreken om voor elkaar te gaan als ze na tien jaar de ware nog niet zijn tegengekomen? Of de avonturen van de jongens van de Geography Club?

Hier de complete top tien:

Powered by Labrador CMS