De slimme Villeroy & Boch My View Now spiegelkast

Is jouw badkamer toe aan vernieuwing of wil je een luxere uitstraling? Eén keuze die daarbij komt kijken is alvast makkelijk: een handige spiegelkast mag eigenlijk nooit ontbreken! De Villeroy & Boch My View Now spiegelkast is daarbij misschien wel de meest bijzondere uitvoering.

waarom een spiegelkast?

Twijfel je nog over het kopen van een mooie badkamerspiegel of juist een spiegelkast? Zeker voor de beauty-liefhebber is een spiegel met kast erachter een uitkomst. Deze biedt namelijk veel extra opbergruimte voor bijvoorbeeld dagcrème, bodylotion en parfums. Daarnaast heb je het meteen bij de hand als je voor de spiegel staat. Wel zo handig!

de villeroy & boch my view now spiegelkast

Je hoeft niet lang te zoeken naar de ideale spiegelkast, want wij bij Winq hebben hem voor je gevonden. Hij is praktisch én er is veel tijd besteed aan de verlichting. Na één blik in de spiegel weet je zeker dat je goed voor de dag komt!

dubbelzijdige spiegels

Om te beginnen heeft de spiegelkast van Villeroy & Boch dubbelzijdige spiegels als deuren. Deze kan je openzetten, waardoor je je gezicht niet alleen van de voorkant kunt zien, maar ook je achterhoofd kan inspecteren. Dat iemand je wijst op een gekke pluk is dus verleden tijd, want je kan ‘m al spotten voordat je de deur uit stapt!

fijne verlichting

De spiegelkast heeft naast dubbelzijdige spiegels nog meer moois in petto voor iedereen die ijdel is. Er zit namelijk heel fijne verlichting in. Langs de rand van de spiegels zit energiezuinige led-verlichting. Deze kan je instellen op daglichtwit - handig bij het opmaken of het trimmen van je baard - en warmwit, bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen.

Er zit zelfs wastafelverlichting in de kast verwerkt, waardoor je ook altijd goed zicht hebt op de kraan en wastafel. Ideaal toch?

ingebouwde stopcontacten

Nog een fijn voordeel van de My View Now spiegelkast: hij heeft ingebouwde stopcontacten om je föhn, trimmer of scheerapparaat in te pluggen of je tandenborstel op te laden. Zo kan je jezelf comfortabel verzorgen terwijl je in de spiegel kijkt.

smarthome compatibel

Wat deze spiegelkast extra bijzonder maakt, is dat ‘ie smarthome compatibel verkrijgbaar is. Je kan ‘m dus verbinden met bijvoorbeeld Philips Hue Bridge, Amazon Echo Show of Echo Plus. Zo kan je nog makkelijker je verlichting bedienen!

Iets voor jou? Je vindt dit prachtige meubel bij de badkamermeubels van Sanitairwinkel.nl. Hier vind je overigens niet alleen deze spiegelkast, maar ook bijvoorbeeld matchende wastafelbladen en badkamerkasten.

Powered by Labrador CMS