De nieuwe Winq is uit!

...en dit staat er allemaal in

Winq 126

De splinternieuwe Winq is vanaf nú verkrijgbaar, met dit keer zes verschillende covers met de winnaars van de Winq Diversity Awards 2024. Hier lees je wat voor moois er nog meer in staat.

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Via deze link kun je hem bestellen!

winnen bij winq

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Kans maken op een van deze prijzen? Dat kan via deze pagina.

Maak kans op mooie prijzen bij Winq

winq diversity awards 2024

Deze prachtige rolmodellen geven kracht en hoop aan alle kleuren van de regenboog. Dit zijn de winnaars van de Winq Diversity Awards 2023.

De cover van Winq 126
Winq 126

porcelain id is up & coming

“Ik ben zwart, queer en onzeker. Voor deze maatschappij ben ik een wandelend vraagteken”, aldus Hubert Tuyishime in een interview met het Vlaamse nieuwsblad De Morgen. De artiest, bekend onder artiestennaam Porcelain id, verhuisde op negenjarige leeftijd van Rwanda naar België en maakt een mix van klassieke pop en elektronische lo-fi muziek.

Porcelain ID

bij ons in de regenboogfamilie

Wie queer is en kinderen wil, krijgt vaak te maken met een unieke reeks uitdagingen. Onlangs verschenen er twee boeken die (aanstaande) regenboogouders op weg helpen.

Nina de la Croix en Rick Paul van Mulligen.

onbeperkt jezelf

Met steun van het Oranje Fonds zet zonder stempel zich in om de positie van lhbtiqa+ personen met een licht verstandelijke beperking te versterken. “Wij werken vanuit het motto: niets over ons, zonder ons.”

Michelle en Rick

een gevaarlijk exportproduct

Homoseksualiteit is ‘On-Afrikaans’, zo menen regeringsleiders in Ghana en Oeganda, waar onlangs vergaande antihomowetten werden aangenomen. Een blik op de geschiedenis bewijst het tegendeel.

happy couple on tour

Bij dj en creative director Joshua Walter (42) en taxidermist Bjorn Berendsen (28) sloeg de vonk over na één like. Winq nam het stel mee naar Maastricht voor een laatste uitje met zijn tweeën, want er is gezinsuitbreiding op komst.

Bjorn en Joshua in Maastricht

knettergezond japan

De archipel Okinawa en het eiland Kyushu tonen een andere kant van japan. vol heilzame natuur, knettergezond eten en een levendige queerscene.

De blauwe zeehel genaamd Umi Jigoku, met een temperatuur van 98°c.

5x real housewives approved

De kibbelende vrouwen in the Real Housewives zijn niet alleen heerlijk om te bingen, maar inspireren ook voor je volgende vakantie. Van een motel gerund door een dragqueen in Palm Springs tot een pannenkoekenhuis in Amsterdam: op deze plekken gingen de rijkste huisvrouwen ter wereld je voor.

Trixie Motel

binnenkijken

Fans van een zekere Zweedse woonwinkel komen stevig aan hun trekken in de woning van Jouel Tiu (44) en Marcel Sanderse (54), een voormalige zeepfabriek in Delft, vol zwart-wit design.

Marcel en Jouel voor hun woning.

de kleren maken de mens

De creaties van deze queer mode­ ontwerpers zijn niet in een hokje te proppen.

Michelangelo Winklaar

Word nu abonnee of geef een proefabonnement (zonder geschenk) cadeau.

Powered by Labrador CMS