De nieuwe Winq is uit!

...en dit staat er allemaal in

Leestijd: < 1 min

De nieuwe Winq is nú verkrijgbaar! Met dit keer niet één, maar twee covermodellen. Multitalent Jan Kooijman en Prince Charming Diego. Hier lees je wat voor moois er nog meer in staat.

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Via deze link kun je hem bestellen!

Winnen bij Winq

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft dit keer geen vijf maar tien speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Dit keer onder meer sloffen van GIVE A PON, 4-in-1 wijnopener van Cuisinart en tafellamp van Westwing. Winnen? Kijk hier.

Winactie Winq 118
Maak bij Winq kans op mooie prijzen.

De hokjesdans

Nu Jan Kooijman de veertig is gepasseerd, weet hij steeds beter wat hij exact wil in het leven. De 41-jarige alleskunner profileert zich onbewust steeds meer als queer ally – met inmiddels vier seizoenen Hij, zij, hen en vanaf februari een solovoorstelling over het leven van queer balleticoon Rudolf Nureyev.

Jan Kooijman
Beeld: Meis Belle Wahr & Jip Merkies | Styling: Lotte Wierenga | Grooming: Jan Fuite.

Prins Papa 

Deze maand startte het derde seizoen van Videoland-datingprogramma Prince Charming, waarin een groep mannen dit keer strijdt om de hand van prins Diego González-Clark. We spraken de 30-jarige acteur en vader van zoon Sem een dag voordat de opnames begonnen.

Prince Charming
Beeld: Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman | Styling: Wouter Rave.

On tour met Wouter Hamel

Little Torch, het nieuwste album van Wouter Hamel, luistert weg als een jazzy sprookje. Winq reisde met hem in een Volvo XC60 Recharge van zijn woonplaats Utrecht naar zijn albumpresentatie in Nijmegen.

Wouter Hamel
Beeld: Roy Schepers.

Maartje en Roxanne zijn een Happy Couple

Geheel in lijn met het lesbische stereotype trokken Roxanne Weijer (zij/haar, 29, rechts) en Maartje Hensen (zij/hen, 27, links) na de eerste zoen bij elkaar in. Vervolgens reisden ze drie zomers en winters de hele wereld over, maar inmiddels vieren ze de feestdagen weer thuis in Amsterdam. Het liefst met een queer kerstfilm erbij. 

Happy couple
Beeld: Roy Schepers

Everything, everywhere, all at once

Non-binair is geen look, geen vastomlijnd hokje en zeker geen trend. Zes enby's* over de zoektocht naar hun ware zelf. “Je hoeft niet per se mannelijk of vrouwelijk te zijn. Je mag alles zijn.”

* Enby is de fonetische uitspraak van de letters 'nb', die staan voor non-binair.

Ro, Rox, Roxy, Roxana
Ro, Rox, Roxy, Roxana. Beeld: Bete van Meeuwen.

De Caraïben door een roze bril

Dat Curaçao een heerlijke vakantiebestemming is vergt weinig uitleg. Het kwik duikt zelden onder de 25 graden celsius, en een portie bitterballen is nooit ver weg. Met een beetje geluk kun je er binnenkort misschien zelfs trouwen.

Seattle Pride
Pride Walk Curaçao; Raquelle Flemming. Beeld: Jurriaan Teulings.

Raúl Reinoso over dans en dankbaarheid

Raúl Reinoso geldt als een van de grote talenten van het Cubaanse dansgezelschap Acosta Danza. De 30-jarige danser ontwikkelde zich de afgelopen jaren binnen de groep. Tijdens hun optreden in het Rotterdamse Luxor in februari, georganiseerd door het Holland Dance Festival, staat zijn choreografie Satori op het programma.

Holland Dance Festival
Beeld: Yuris Nórido.

Kok-Hwa Lie over zijn eerste keer in een gaybar

De eerste keer is altijd spannend, maar meestal het begin van iets moois. Acteur Kok-Hwa Lie (47) over zijn allereerste keer in een gaybar.

Kok-Hwa Lie
Beeld: Manuel Harland.

Reis door de liefde

Op zijn nieuwe album Summer Moon grijpt Jeangu Macrooy terug naar de basis en zingt hij openhartig over zijn lessen in de liefde. “Ik geloof niet meer dat seksuele trouw en exclusiviteit de voorwaarden zijn voor een liefdevolle en geslaagde relatie.”

Jeangu Macrooy
Beeld: Rinske Fokkema.

Ruben is Up & Coming

De outfits van modeontwerper Ruben Jurriën (23) uit Purmerend zijn hotter dan hot. Hij won onlangs de modeprijs Lichting 2022, de prijs voor beste afstudeerder van de zeven Nederlandse modeacademies die er zijn. Hij deed dat met zijn collectie ‘Pak van mijn hart’.

Ruben.
Beeld: Valerie Abeji

Winq Winterbox

Met deze bomvolle winterbox ter waarde van 460 euro hang jij deze grauwe winter zelf de slingers op. Alleen beschikbaar voor Winq-abonnees. Verwen jezelf of een ander en bestel ’m snel!

Winq Winterbox 2022
Winq Winterbox 2022.

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: KMS Consciousstyle haarset

Nog geen abonnee? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers en een digitaal abonnement via onze app, plus toegang tot meer dan 40 digitale edities. 

Als welkomstcadeau ontvang je een KMS Consciousstyle haarset t.w.v. € 78,–

Dus waar wacht je nog op: word nu abonnee of geef een abonnement cadeau.

KMS Consciousstyle haarset.
KMS Consciousstyle haarset.

Koop deze editie nu online

De nieuwe Winq is nu online verkrijgbaar voor € 7,95.

Powered by Labrador CMS