De nieuwe Winq is uit!

...en dit staat er allemaal in

Leestijd: < 1 min

De splinternieuwe Winq is vanaf nu verkrijgbaar, met dit keer vier verschillende covers met de winnaars van de Winq Diversity Awards 2022. Hier lees je wat er allemaal in staat. 

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Vanaf deze link kun je hem bestellen!

Winnen bij Winq

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Dit keer onder meer een telefoon van Xiaomi, fotoprinter van Canon en bijzettafel van FEST. Winnen? Ga dan snel naar winq.nl/abo.

Winactie Winq 114
Winactie Winq 114

Onze helden 

Deze krachtige rolmodellen zetten zich met hart en ziel in voor een Nederland waarin queer personen niet getolereerd, maar gevierd worden.

Thorn en Mandy
Beeld: Rutger Geleijnse.

Queer in oorlogstijd

Sinds de Russische inval staan de vrijheden die de Oekraïnse LHBTQ-gemeenschap de afgelopen jaren wist te verwerven onder druk. “Ik wil niet leven in een land waar vrijheid niet bestaat.”

Queer in oorlogstijd
Alexander (links) en Anton. Beeld: Ilvy Njiokiktjien

Vijf vragen aan...

... Daniel Robert Silva. Dit seizoen komt het Nationale Ballet met een eerbetoon aan topchoreograaf Hans van Manen: het Hans van Manen Festival. Daniel Robert Silva staat tijdens dit bijzondere festival op het podium. 

Daniel Robert Silva
Beeld: Hans Gerritsen.

Audio Apocalyps 

In fictiepodcast De Omega schetsen Harm Duco Schut (33) en Loek Hennipman (27) een grimmig toekomstbeeld voor de Nederlandse queergemeenschap. “Hopelijk dient ons verhaal als een wake-upcall.”

De Omega
Beeld: Henri Verhoef

Armenië Anders 

Het is makkelijk van Armenië te houden: een prachtig land met een trotse, millennia-oude cultuur, een geweldige hoofdstad en grootste plannen voor de toekomst. Maar is er in die toekomst wel plaats voor iedereen?

Beeld: Juriaan Teulings.
Beeld: Juriaan Teulings.

Perry en Fred zijn een Happy Couple

Fred Verdult (53) en Perry Dossett (56) waren vijf jaar samen toen Fred de ziekte van lyme opliep. Het zette hun leven op z’n kop, maar hun relatie werd er alleen maar sterker door. “Als je voor iemand gaat, kies je ook voor de slechte tijden.”

Happy couple
Beeld: Jasper Koekoek

Controverse in de openlucht

ITA-regisseur Ivo van Hove bewerkte de beruchte film the Damned tot een voorstelling die deze zomer te zien is in het Amsterdamse Bostheater. Wij spraken met hoofdrolspeler Majd Mardo. “Het verhaal is waanzinnig, schrijnend en ongelooflijk.”

Majd Mardo
Beeld: Dim Balsem.

Binnenkijken in een Provinciaal paleis 

Na een samenwoontest in een omgebouwde stacaravan kochten Stephan Stokman (47) en Remco Boerman (46) een statig pand in het Alkmaarse Emmakwartier. “Dit huis is een droom die uitkomt, al kost het schoonmaken ons een dag per verdieping...”

De lichtinval zorgt voor een prachtige sfeer. Beeld: Dario & Misja.
De lichtinval zorgt voor een prachtige sfeer. Beeld: Dario & Misja.

Heartstopper 

Heartstopper begon ooit als online stripverhaal (of webcomic) en is nu al een van de populairste Netflixseries van het jaar. Bedenker Alice Olsen is nauw betrokken bij het script van deze serie over twee verliefde jongens en hun medescholieren.

Heartstopper
Beeld: Jordan Rossi

Hoe is het nu met Prince Charming Chris?

Eind 2021 stond de 28-jarige Chris Berendse centraal in het tweede seizoen van datingprogramma Prince Charming. Hij koos voor Jakop, maar tijdens de reünie bleek dat hun liefde geen lang leven beschoren was. Nu de casting voor het derde seizoen in volle gang is, spreekt Winq met Chris om te oren hoe het met hem gaat. 

Chris Berendse
Beeld: Roy Schepers

De Signature Dish van Jason Tjon Alfo

Wat zetten onze lezers op tafel wanneer ze echt indruk willen maken? Jason Tjon Alfo (31) maakt zijn vrienden en familie blij met blauwe burgers en roze noedels. Hij deelt zijn recept voor een kleurrijke noedelsalade. 

Jason Tjon Affo
Beeld: Cyril Baroud

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: Homme Collection-set van Rituals

Nog geen abonnee? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers en een digitaal abonnement via onze app, plus toegang tot meer dan 40 digitale edities. 

Als welkomstcadeau ontvang je de splinternieuwe Homme Collection-set van Rituals (t.w.v. € 86). Nu samen met het abonnement op Winq voor maar € 39,95.

Dus waar wacht je nog op: word nu abonnee of geef een abonnement cadeau.

Homme Collection-set van Rituals
Homme Collection-set van Rituals.

Koop deze editie nu online

De nieuwe Winq is nu online verkrijgbaar voor € 7,95. Bestellen kan hier.

Powered by Labrador CMS