Vanaf nu verkrijgbaar

De nieuwe Winq is uit!

...en dit staat er allemaal in

Leestijd: < 1 min

De splinternieuwe Winq is vanaf nu verkrijgbaar, met vier verschillende covers vol queer theater talent. Daarop prijkt Char Li Chung, Florian Myjer, Gavin-Viano en Thor Braun.

De nieuwste Winq gelijk in huis halen? Vanaf deze link kun je hem bestellen!

Winnen bij Winq

Abonnees opgelet! Het team van Winq heeft speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor jullie. Dit keer onder meer een Goodbye Stress-pakket van Kneipp, een puzzel van The Friendly en een SteamOne S-Nomad Plus. Nog geen abonnee? Ga dan snel naar winq.nl/abo.

Jake is Up & Coming

Als je Elton John achter je hebt staan, weet je dat je een grote gaat worden. Jake Wesley Rogers (24), die met een beetje fantasie iets wegheeft van een jonge John, schrijft liedjes en zingt die vervolgens als prachtige, poëtische ballades.

Jake Wesley Rogers is Up & Coming
Beeld: Se Oh

Auteur David Samwel over ‘Sterk als een leeuw’

David Samwel, liefdespartner en zakelijk manager van thrillerauteur Thomas Olde Heuvelt, debuteerde in oktober met het autobiografische Sterk als een leeuw, waarin hij vertelt over zijn ervaringen met adoptie en zijn strijd tegen anorexia. “Als je geen doel hebt, slokt deze ziekte alles op, tot er niets van je overblijft.”

David Samwel
Beeld: Nina Schollaardt

Queer Theatertalent

Ze studeerden af tijdens een lockdown of zagen volledig afgeronde voorstellingen in de ijskast verdwijnen, toch barsten ze van de veerkracht en inspiratie. Winq spreekt met queer theatertalenten Char Li Chung, Florian Myjer, Gavin-Viano en Thor Braun.

Charli Li Chung
Char Li Chung door Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman

Piemelpropaganda

Met ‘The Resurrection’ — een verzameling van meer dan levensgrote marmeren fallussen — schopt ontwerper en kunstenaar Inderjeet Sandhu met een glimlach tegen heilige huisjes. 

Inderjeet Sandhu
Inderjeet Sandhu

Oosterburen

Deze Oost-Europeanen proberen in Nederland een nieuw leven op te bouwen. “Het voelt alsof ik uit een gevangenis ontsnapt ben."

Portretreeks oosterburen
Beeld: Armando Branco

Marlon en Sunny zijn een Happy Couple

Op de meeste dagen vormen leerling-verpleegkundige Marlon Boer (27) en jobcoach Sunny Derks (32) een zoet ANWB-koppel, maar soms ontpoppen ze zich plots tot bescheiden dorpsactivisten. "Tijdens Pride wappert hier in Tegelen trots de regenboogvlag aan onze gevel." 

Happy couple
Beeld: Jasper Koekoek

Ballast 

Josh Cavallo is 's werelds enige openlijk homoseksuele profvoetballer. Hij vertelt hoe zijn coming-out zijn leven positief veranderde. “De wereld voelt nu weer als een opwindende plek.”

Josh Cavallo interview
Beeld: Leon Tan

Op Oestersafari met foodblogger Luuk van Merwijk  

Ze zijn libidoverhogend, heel erg lekker en je hebt kans op parels. Winq daalde met foodblogger Luuk van Merwijk in gepast vervoer af naar Yerseke om het goedje uit de schelp te slurpen. 

Luuk van Merwijk
Beeld: Roy Schepers - Rocket Stories

Vijf vragen aan Fjodor Jozefzoon

Fjodor Jozefzoon speelt de hoofdrol in Edward II - The Gay King. Gebaseerd op het bekende koningsdrama over de losbandige koning die zich liever met mannen vermaakte, dan regeerde. 

Fjodor Jozefzoon
Beeld: Laura Bakke

Bob Sikkes over Kopen zonder kijken 

In de overspannen huizenmarkt is er voor veel centen maar weinig te koop. Aannemer Bob Sikkes van woonprogramma Kopen zonder kijken moet door een hoepeltje springen om met pover budget een presidentieel paleis op te leveren. “Dat het moeilijk is, betekent niet dat we het niet moeten doen.”

Bob Sikkes
Beeld: Ruud Janssen

Europa Express

Winq-redacteur Martijn besloot het vliegtuig een keer te laten staan en reisde per trein in twaalf dagen via diverse Franse steden naar Barcelona en weer terug. 

Amsterdam Centraal
Amsterdam Centraal

Winq Winterbox  

Met deze bomvolle winterbox ter waarde van 375 euro hang jij deze grauwe winter zelf de slingers op. Verwen jezelf of een ander en bestel ’m snel via winq.nl/winterbox.

Winq Winterbox
Winq Winterbox

De Signature Dish van Dennis Bloemhard

Wat zetten onze lezers op tafel wanneer ze echt indruk willen maken? Dennis Bloemhard (41) doet inspiratie op tijdens reizen over de hele wereld. Vervolgens geeft hij er in Amsterdam een eigen twist aan. Hij maakt een Thaise pompoensoep. 

Dennis Bloemhard
Beeld: Cyril Baroud

Envu Peru over haar eerste keer in een gaybar

De eerste keer is altijd spannend, maar meestal het begin van iets moois. Dragqueen Envy Peru (32) over haar allereerste keer in een gaybar. 

Envy Peru
Beeld: Rob Jacobs

Nu cadeau bij een abonnement op Winq: 6 maanden Pathé Unlimited  

Nog geen abonnee? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers en een digitaal abonnement via onze app, plus toegang tot meer dan 40 digitale edities. 

Als welkomstcadeau ontvang je 6 maanden Pathé Unlimited (t.w.v. € 126). Nu samen met het abonnement op Winq voor maar € 39,95.

Dus waar wacht je nog op: word nu abonnee of geef een abonnement cadeau.

Pathe unlimited
Pathe unlimited

Koop deze editie nu online

De nieuwe Winq is nu online verkrijgbaar voor € 7,95, dus dezelfde prijs als in de winkel. Bestellen kan hier.

Powered by Labrador CMS